Zoeken in de website

Over CPS

CPS Onderwijsontwikkeling en advies is een adviesbureau voor het onderwijs. Wij werken op scholen in heel Nederland. We richten ons op de ontwikkeling van mensen in het onderwijs en ondersteunen scholen om hun ambities te realiseren. Dat doen we met advies, (project)begeleiding, trainingen, conferenties en boeken. Onze ambitie is altijd om 'integraal' te werken en de verschillende lagen in de schoolketen met elkaar te verbinden. Blijvend resultaat: dat is waar wij voor staan.

Met ruim 50 adviseurs werken we door heel Nederland in alle sectoren van het onderwijs:

  • voor- en vroegschoolse educatie 
  • basisonderwijs
  • voortgezet onderwijs
  • beroepsonderwijs (vmbo, mbo en lerarenopleidingen hbo)

Maar ook voeren we regelmatig opdrachten uit voor samenwerkingsverbanden, gemeenten en rijksoverheid. 

Wat doet CPS?

  • Advies en (project)begeleiding
    De kennis en ervaring van onze adviseurs is heel divers. Daarom kunnen we altijd een passende specialist inzetten om u te ondersteunen op een breed scala aan thema’s. We adviseren en begeleiden scholen bij verander- en ontwikkeltrajecten. Daarbij worden vaak trainingen, workshops en coaching ingezet. 
  • Trainingen en conferenties
    CPS Academie biedt het grootste aanbod aan nascholing voor het onderwijs. Jaarlijks volgen duizenden onderwijsprofessionals een training bij CPS: van leerkracht tot schoolleider. De meeste trainingen kunnen ook op uw school worden gegeven, al dan niet met een stukje maatwerk.

Daarnaast biedt CPS diverse boeken voor onderwijsprofessionals en de lerarenopleidingen. Onze uitgeverij is ondergebracht bij EDG. In de webshop vindt u al onze uitgaven. 
We werken samen met diverse universiteiten en hogescholen om onze kennis up-to-date te houden en de onderwijspraktijk te onderzoeken zodat we evidence based kennis opbouwen en toepassen.

Hoe blijf ik op de hoogte van CPS activiteiten?

Wij delen graag onze kennis en praktische tips met u. Als u zich aanmeldt voor onze blog-updates ontvangt u ieedre maand onze nieuwste blogs over actuele onderwerpen en gratis e-books. Of volg ons op:

(c) 2016 CPS Onderwijsontwikkeling en advies