Spring naar mobiele navigatie

Over Quickscan Programma van Toetsing en Afsluiting (PTA)

Quickscan Programma van Toetsing en Afsluiting (PTA)

Incompany (alleen bij jou op school)

Met de quickscan PTA en een gesprek met een van onze adviseurs krijg je binnen een dag inzicht in wat beter moet bij het vaststellen van PTA's en wat beter kan in de organisatie van het toetsbeleid. Na afloop van het gesprek heb je concrete adviezen voor verbetering van de PTA’s en wat op langere termijn passende maatregelen zijn voor de kwaliteitsborging van de schoolexamens.

Hoe gaan wij te werk?

De Quickscan PTA is een praktisch instrument waarmee onze adviseurs snel inzichtelijk kunnen krijgen wat verbeterpunten zijn voor je PTA’s. Wij voeren aan de hand van dit instrument gesprekken met de schoolleiding, de examensecretaris, afdelingsleiders en een representatieve vertegenwoordiging van vaksecties. Op dezelfde dag krijg je een mondelinge terugkoppeling van onze bevindingen en wat voor jouw school verbeterpunten zijn. Desgewenst maken wij hiervan na afloop een kort samenvattend verslag.

Om de quick scan zo goed mogelijk af te stemmen op je situatie, maken we graag een afspraak voor een oriënterend gesprek. Zie onze contactgegevens hieronder.

Deel met anderen

Heb je vragen?

Zoek in de website