Spring naar mobiele navigatie

Sprekers bij Congres Het leiderschap van de toekomst - met keynote speaker Sean Covey

Congres Het leiderschap van de toekomst - met keynote speaker Sean Covey

Over de trainer(s)

 1. Claire Boonstra

  Claire Boonstra

  Claire is sinds 2012 Young Global Leader van het World Economic Forum, was in 2011 Online Mediavrouw van het jaar en Rising Talent van het Women’s Forum for the Society and Economy. Ze is diverse malen genoemd als één van de ‘most influential women in technology’. Ze stelt fundamentele vragen over diepgewortelde overtuigingen en gewoontes, laat de grote bewegingen in de maatschappij zien, geeft concrete voorbeelden en deelt haar eigen inzichten. Het door haar mede-opgerichte technologiebedrijf Layar was jarenlang wereldmarktleider in mobiele Augmented Reality en hét grote voorbeeld in de Nederlandse start-up scene. Haar onderwijsinitiatief œ Operation Education, gestart na haar veelbesproken TED-talk, wil de kanteling van het onderwijssysteem versnellen: van iedereen langs dezelfde lat naar iedereen tot volle bloei. Ze doet dit door te verbinden, versterken en zichtbaar maken van wie en wat er is.
 2. Keynote speaker Sean Covey

  Keynote speaker Sean Covey

  Sean Covey is een bekende spreker, expert en auteur als het gaat om leiderschap, cultuur en verandering. Hij schreef de beststellers 'The 7 Habits of Highly Effective Teens' - gebaseerd op zijn vaders ‘The Seven Habits of Highly Effective People’- en de ‘4 Disciplines van Uitvoering’ over verandermanagement. Sean Covey heeft zich toegelegd op transformatie in het onderwijs door de principes en gewoontes van leiderschap over te brengen op leidiggevenden in het onderwijs maar ook op onderwijzend personeel, leerlingen en ouders. Hij is 'Education Practise Leader' bij FranklinCovey, dat wil zeggen dat hij de Onderwijsafdeling leidt van het bedrijf dat op basis van de '7 Habits of Highly Effective People' wereldwijd actief is om de ontwikkeling van leerlingen, leraren, leidinggevenden en scholen te versterken. Sean Covey is afgestudeerd MBA aan de Harvard University.
 3. Maarten Doorman

  Maarten Doorman

  Maarten Doorman is schrijver en filosoof. Hij studeerde cum laude af op Schopenhauer en promoveerde op een dissertatie over vooruitgang in de kunst. Hij was veelvuldig te zien bij het legendarische tv-programma Zeeman met boeken (VPRO) en bij Dus ik ben (Human), alsmede een aantal andere radio- en televisieprogramma's. Hij is medewerker van de Volkskrant en De Groene Amsterdammer en verbonden aan de universiteiten van Amsterdam en Maastricht. Recente en herhaaldelijk herdrukte boeken van hem zijn De romantische orde en Rousseau en ik. Over de erfzonde van de authenticiteit. Zie www.maartendoorman.nl.
 4. Ronald Scheer

  Ronald Scheer

  onald Scheer is bevoegd docent voor Beroeps- en Volwassen Educatie (hogeschool Windesheim) en hij is afgestudeerd bij de faculteit Toegepaste Onderwijskunde (Universiteit Twente) en houdt zich vooral bezig met de combinatie van technologie en leren. Hij is bestuurslid van Stichting Fablab.nl. Het FabLab concept werd ontwikkeld in de Verenigde Staten en wordt tegenwoordig wereldwijd toegepast, met al ruim 30 vestigingen in Nederland.
 5. Sietske Waslander

  Sietske Waslander

  Prof.dr. Sietske Waslander is hoogleraar Sturing van complexe onderwijs organisaties bij TIAS School for Business and Society. Ze is gespecialiseerd in onderwijsvraagstukken, en doet met name onderzoek naar vraagstukken omtrent de inrichting van het onderwijsbestel, duurzaam vernieuwen, leiderschap en governance. Op al deze terreinen probeert zij voortdurend wetenschap, beleid en praktijk met elkaar te verbinden. Ze is lid van de raad van toezicht van Openbaar Onderwijsgroep Groningen; bestuurslid van Stichting Technasium; bestuurslid van de programmaraad voor beleidsgericht onderzoek en jurylid van de prijs voor onderwijsjournalistiek.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Keynote speaker Sean Covey

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard € 479,00
Voordeelticket 25% korting voor 3e en 4e deelnemer van uw school (alleen in combinatie met 2 STANDAARD!-tickets) € 359,25

Deel met anderen

Heb je vragen?

Zoek in de website