Spring naar mobiele navigatie

CPS zoekt een onderwijsadviseur met specialisatie 7 gewoonten van Covey

Vacature adviseur Covey

CPS is de exclusieve Nederlandse partner van Franklin Covey voor het onderwijs. Onze adviseurs en trainers zijn gecertificeerd om de onderwijsprogramma's van Franklin Covey in Nederland aan te bieden. Binnen dit team zijn we op zoek naar een gepassioneerde onderwijsadviseur die scholen binnen het primair onderwijs en voortgezet onderwijs adviseert en begeleidt bij de invoering van de 7 gewoonten.

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde in deze afwisselende functie. De ene dag ben je in gesprek met een MT over het werken met de 7 gewoonten binnen hun school, de andere dag schrijf je een blog over persoonlijk leiderschap. Je denkt mee met grote scholen, kleine scholen, scholen met al een duidelijk concept of identiteit en scholen die dat juist nog zoeken! Ook in de CPS Academie ben je geregeld te vinden: je laat daar je deelnemers de 7 gewoonten verkennen en beleven. Om ons bestaande klanten te houden en nieuwe klanten te verwelkomen hou je je actief bezig met relatiebeheer en acquisitie. Je bent niet bang voor een uitdaging en wilt meehelpen aan het uitbouwen van de zeven gewoonten in het onderwijs. 

Wie zoeken wij?

  • “Never a dull moment” in deze afwisselende functie, dus we zoeken vooral: flexibiliteit en aanpassingsvermogen en een ondernemende, proactieve houding!
  • Je bent een uitstekende planner en weet goed wat je als eerste moet en wat minder haast heeft.
  • Je kunt goed zelfstandig functioneren, maar je vindt leren samen met je collega’s ook van grote toegevoegde waarde.
  • Je hebt aantoonbare kennis en affiniteit met het werken met de 7 gewoonten én het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap in het voorgezet onderwijs.
  • Je hebt brede kennis van en ruime ervaring in het voortgezet onderwijs, bij voorkeur op het niveau van een leidinggevende functie. Het is een pré als je daarnaast ook kennis hebt van het primair onderwijs.
  • Je hebt een breed netwerk binnen het onderwijsveld opgebouwd dat je met plezier aanboort om de klantenkring van CPS uit te breiden.
  • Je hebt ervaring (of staat open om die ervaring op te bouwen) met verkoop: het acquireren en managen van grote projecten. Jij bent in staat de boodschap over te brengen in acquisitie, trainingen en marketingactiviteiten.

Wie zijn wij?

CPS is een adviesbureau voor het onderwijs. Wij werken op scholen in heel Nederland en helpen scholen en mensen in het onderwijs die zich verder willen ontwikkelen. Onze adviseurs adviseren en begeleiden bij schoolontwikkeling en trainen leraren en teams. We helpen scholen om ambities te benoemen en ze waar te maken. Wij zetten ons in voor blijvend resultaat. Dat doen we voor de leerlingen van nu en de samenleving van morgen.  CPS heeft een eigen stijl en werkwijze. Scholen benoemen vaak onze persoonlijke benadering, de inbreng van hoogwaardige expertise en het ontwikkelen en implementeren van integrale oplossingen. 

Wat bieden wij?

We bieden jou een afwisselende functie waarin je je expertise binnen het onderwijsveld en je visie op verbetering kunt combineren met ondernemerschap. De functie van onderwijsadviseur is een functie die je de mogelijkheid geeft om een bijdrage te leveren aan de professionalisering van scholen, maar waarin je daarnaast ook werkt aan je eigen professionalisering en ontwikkeling.

Je werkt in een team met collega’s die allemaal hun eigen expertise inbrengen en waar kennis bewust en actief gedeeld wordt. CPS publiceert artikelen en boekenendoor hieraan mee te werken krijg je de mogelijkheid om je kennis breed over te brengen.

Het salarisniveau ligt - afhankelijk van opleiding en werkervaring - op schaal 10, 11 of 12. Dit komt in onze Arbeidsvoorwaarden Regeling en bijhorend salarishuis neer op een maandsalaris van min. €2.557 - max. €5.341 (bruto). 

Het CPS kantoor in de buurt van station Schothorst in Amersfoort  is onze thuisbasis, maar je werkt ook vanuit huis en brengt veel tijd door in je kantoor op vier wielen. Voor deze functie starten we met een jaarcontract. Uiteindelijk willen we je graag in vaste dienst aan onze organisatie toevoegen.  

Solliciteren

Hebben we je interesse gewekt? Dan horen we graag van je waarom je geknipt bent voor de functie van onderwijsadviseur en wat jou kenmerkt. Bij voorkeur ontvangen wij daarbij een professioneel mission statement.
Voor meer inhoudelijke informatie over de functie van onderwijsadviseur kun je contact opnemen met Cor Verbeek, onderwijsadviseur, via 06 50482827 of c.verbeek@cps.nl.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met Anna van Boven, personeelsadviseur, via a.vanboven@cps.nl of 0182 540 332. 

Sollicitatieformulier

Kalender (dd-mm-jjjj) 
Uw brief en cv

Direct contact opnemen? Bel of mail ons.

033 - 453 43 43 cps@cps.nl

Zoek in de website