Sluiten

Zoeken in de website

Masterclass van Foppe de Haan en Martie Slooter (video)

Masterclass van Foppe de Haan en Martie Slooter (video)

Foppe de Haan weet als geen ander hoe je teams naar een topprestatie krijgt. Reden om deze inspirerende voetbalcoach te vragen zijn visie op coachend leiderschap te delen met schoolleiders in een inspirerende masterclass. Motiveren en enthousiasmeren spelen in zijn visie een belangrijke rol: "Ik zie de schoolleider ook als een coach; hij heeft te maken met verschillende leraren en die moeten allemaal dezelfde kant op willen."

 

Martie Slooter, schrijver van het succesvolle boek 'De vijf rollen van de leraar' ging vervolgens dieper in op hoe leraren gericht kunnen werken aan hun effectiviteit en wat dit vraagt aan onderwijskundig leiderschap: "Maak concreet wat een excellente leraar doet! Want als je niet weet wat hij doet, kun je de discussie ook niet voeren."

In deze video (6 min.) de leukste momenten van de masterclasses in april.

 

Plaats een reactie

Over de auteur

Slooter Martie portret kl 8925.jpg

Martie Slooter

De CPS Nieuwsbrief: Gratis inspiratie, kennis en updates

Ontvang 1x in de zes weken de nieuwste blogs met tips en waardevolle kennis, nieuwtjes, artikelen, ebooks en inzichten automatisch in uw mailbox.

Meld mij aan