Sluiten

Zoeken in de website

Uw nieuwsfeed op Facebook gaat helemaal veranderen

Uw nieuwsfeed op Facebook gaat helemaal veranderen

Bent u actief op Facebook? Dan is het goed om te weten dat daar de komende maanden een aantal zaken radicaal gaan veranderen. Uw tijdlijn komt er bijvoorbeeld anders uit te zien. De posts van vrienden en familie krijgen voorrang boven de posts van media en bedrijven. Hoe blijft u dan toch op de hoogte van CPS nieuws op Facebook? Een like is namelijk niet meer genoeg.

De oprichter van Facebook, Mark Zuckerberg, maakte in januari bekend dat het gaat om de grootste verandering in jaren. Volgens Zuckerberg zal het gevolg zijn dat we minder tijd op Facebook gaan spenderen, maar dat de tijd die we spenderen op Facebook waardevoller gaat zijn. U zult minder content van bedrijven en media gaan zien. Pas wanneer uw vrienden bijvoorbeeld veel reageren op een bericht, zal dit bericht ook in uw tijdlijn verschijnen. Dat is voor iedereen goed nieuws.

Zo mist u geen berichten

Toch zal het even wennen zijn. Wij willen onze volgers ook graag op de hoogte houden van nieuwe inzichten, nieuwtjes, blogs met praktische tips voor in de les, waardevolle kennis, inspirerende verhalen, kortingsacties, nieuwe boeken en meer. Wilt u deze berichten niet missen? Dan beschrijf ik hieronder hoe u dat binnen 30 seconden regelt, want liken is niet langer genoeg.

Mobiel

Ga op uw mobiel naar de CPS Facebookpagina
Klik op ‘Vind ik leuk’ (als u dat nog niet gedaan hebt)
Klik op het icoontje ‘Volgen’
Dat verandert nu in een icoontje met ‘Volgend’, klik er op.
Klik op het icoontje ‘Als eerste weergeven’

Laptop

Ga op uw desktop/laptop naar CPS Facebookpagina
Klik op ‘Vind ik leuk’ (als u dat nog niet hebt gedaan)
Klik op ‘Volgend’ en selecteer “Als eerste weergeven’

Extra tip

Natuurlijk kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan iedere maand de nieuwste blogs, nieuwtjes en ebooks in uw mailbox. Automatisch én makkelijk. Klik hier om u aan te melden.

Fijn dat u ons volgt en we hopen dat dat nog lang zo blijft.

Plaats een reactie

Over de auteur

De CPS Nieuwsbrief: Gratis inspiratie, kennis en updates

Ontvang 1x in de zes weken de nieuwste blogs met tips en waardevolle kennis, nieuwtjes, artikelen, ebooks en inzichten automatisch in uw mailbox.

Meld mij aan