Sluiten

Zoeken in de website

CPS en het coronavirus

Trainingslokaal leeg CPS - Coronatijd.jpg

Als gevolg van de verspreiding van het coronavirus hebben ook wij moeten besluiten om een andere werkwijze te hanteren. Vanaf 17 maart worden alle trainingen, coach-, begeleidings- en adviestrajecten vormgegeven binnen een online omgeving. Wij gebruiken hiervoor het programma Microsoft Teams.
Wij beseffen wat de impact is op de scholen in Nederland en doen er alles aan om hen te blijven ondersteunen.

Werkwijze rond trainingen in de CPS Academie en trainingen bij u op school

CPS biedt de komende tijd de trainingen en maatwerktrajecten bij u op school digitaal aan. We doen dit inmiddels al enkele weken en met succes. Onze trainingen worden gegeven met behulp van Microsoft Teams, al dan niet in combinatie met de digitale leeromgeving Moodle. MS Teams biedt prima mogelijkheden waardoor er via beeld, geluid, chat en bestandenuitwisseling goed interactief gewerkt kan worden.

Als de training bij u op school wordt georganiseerd zal de trainer eerst overleg voeren met de contactpersoon op uw school. Als de training volgens de afgesproken datum wordt gegeven dan ontvangen de deelnemers van uw school een uitnodiging per mail waarin wordt gevraagd online deel te nemen aan de training.
De relevante instructies/documenten voor het online volgen van de training vindt u hieronder:

Vragen

Heeft u verder nog vragen wat dit betekent voor (geplande) trainingen bij CPS dan kunt u bellen naar 033-4534343 of mailen naar academie@cps.nl.  Voor alle overige vragen kunt bellen met uw adviseur, contact opnemen met onze receptie op 033-4534343 of mailen naar cps@cps.nl