Spring naar mobiele navigatie

Narrare

Narrare

(ouder)tevredenheidsonderzoek

Om oudertevredenheid te meten, houden veel scholen schriftelijke enquêtes. Deze leveren soms mooie scores op. Maar geven ze ook voldoende informatie om de kwaliteit van je school te kunnen verbeteren? Het zijn meestal cijfers zonder context. En met een respons van vaak minder dan vijftig procent is het de vraag hoe betrouwbaar de gegevens zijn.
Neem contact op
thema narrare.jpg

Kwalitatief tevredenheidsonderzoek 

Narrare is het Latijnse woord voor vertellen en de naam van het tevredenheidsonderzoek van CPSDit kwalitatieve onderzoek verschaft scholen meer en nuttigere informatie dan het gebruikelijke kwantitatief onderzoek in de vorm van een schriftelijke enquête Want je hebt veel meer aan een oudertevredenheidsonderzoek dat daadwerkelijk wat vertelt in plaats van alleen maar telt. 

Gekoppeld aan beleid 

Met Narrare selecteer je aselect statistisch voldoende ouders. Je houdt zorgvuldig geregisseerde gesprekken met ze over thema’s die relevant zijn voor jouw school en de koers die jullie willen varenHet onderzoek sluit je af met een verslag en een plan hoe je als school met de bevindingen verder gaat. Narrare voldoet aan de zelfevaluatienormen van de inspectie. 

Zelf doen of full service 

Als je binnen je school een coördinator beschikbaar hebt, kan deze Narrare naar wens zelf stap voor stap uitvoeren. Wij verzorgen dan de individuele training van de coördinator en de instructies voor Narrare. CPS kan het oudertevredenheidsonderzoek echter ook gedeeltelijk of helemaal voor een school verzorgen. In dat laatste geval voorziet CPS de rapportage ook van heldere conclusies en aanbevelingen vanuit lang opgebouwde expertise.

Totaal tevredenheidsonderzoek 

Tevredenheidsonderzoek bij leerlingen en medewerkers is ook mogelijk met Narrare. 

E-book

over tevredenheidsonderzoeken in het onderwijs

Van 'tellen' naar 'vertellen'.
 

Cover e-book tevredenheidsonderzoeken afb.png

Leidt tevredenheid tot kwaliteit? 

Wat zijn de manco’s van tevredenheidsonderzoeken?

Naar een alternatief.   

Narrare: van 'tellen' naar 'vertellen'

    

Vul s.v.p. je gegevens. Daarna daarna kan je het e-book downloaden

tekst

Heb je een vraag of wil je advies?

Neem dan contact op met Lotte.

Direct contact opnemen? Bel of mail ons.

033 - 453 43 43 cps@cps.nl

Zoek in de website