Sluiten

Zoeken in de website

Apps met het keurmerk

    

Mijnschoolinfo

 

Mijnschoolinfo is een ouder-school informatie portal die het invoeren van het gedachtengoed Ouderbetrokkenheid 3.0 ondersteunt. Met gebruikmaking van het leerlingdossier, eigen agenda’s, blogs en documentenopslag kunnen school, leerlingen en ouders hun afspraken en inhoud van hun gesprekken vastleggen en met elkaar delen. De informatie is beschikbaar op pc, tablet of smartphone. Mijnschoolinfo voldoet aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging en privacybescherming.

Lees meer

    

BasisOnline Ouderportal

Met het BasisOnline Ouderportaal hebt u goede tools in handen om te komen tot Ouderbetrokkenheid 3.0. Ongeacht de werkwijze op school wordt communicatie tussen ouders en school gefaciliteerd in één veilige omgeving, altijd bij de hand op smartphone, tablet of pc voor zowel ouder als leerkracht. BasisOnline is daarmee trotse partner van CPS in het kader van Ouderbetrokkenheid.

Lees meer

 

SchouderCom 

 

SchouderCom is een veilig en compleet communicatieplatform om Ouderbetrokkenheid 3.0 te stimuleren en te faciliteren. Het Startgesprek plant u bijvoorbeeld efficiënt met de Gesprekkenplanner. Daarnaast kunt u op een makkelijke manier ouders bevragen via Polls en Enquêtes, of betrekken in paneldiscussies in het Forum. De Groepsblogs zijn een ideaal middel om de ouders een kijkje te geven in de klas, en voor de meer persoonlijke communicatie zijn er de Heen-en-weerschriftjes. 

Lees meer