Sluiten

Zoeken in de website

Over de CPS Academie

Goed lesgeven is net als topsport. Je leert het door meters te maken en continu te werken aan het vergroten van kennis en vaardigheden. Hoeveel jaar ervaring u ook hebt, u bent nooit klaar. Een training kan u helpen uw ambities waar te maken.

Ieder jaar volgen duizenden onderwijsprofessionals een training of leergang bij CPS: van leerkracht tot schoolleider. In ons aanbod richten we ons op actuele vragen ten aanzien van vakinhoud, vakdidactiek, pedagogiek en hoe leerlingen tot leren komen. Maar ook op leiderschap en schoolontwikkeling en het samenwerken met ouders en zorg. Grote kans dus dat u in ons aanbod precies de training vindt die u zoekt; wij zijn de grootste aanbieder van nascholing voor het onderwijs.

Trainers met veel ervaring

Onze trainers kennen het vak als geen ander omdat ze zelf les of leiding hebben gegeven. Wat je leert is dus goed toe te passen in de praktijk en de trainer kan zich goed verplaatsen in jouw situatie.

In onze trainingen:

  • Leert u in kleine groepen
  • Leert u door te doen: praktisch en we maken de verbinding naar uw eigen schoolsituatie
  • Werken we vanuit de meest recente inzichten

Onze trainingen

Bekijk het actuele trainingsaanbod online
of download hieronder de brochures voorjaar 2022

Aanbod CPS Academie voor vo en vmbo    Aanbod CPS Academie voor po
      PO                      VO/MBO


Kwaliteit staat voorop

Vrijwel al onze trainingen zijn opgenomen in het Lerarenportfolio, waarin u uw professionaliseringsactiviteiten kunt toevoegen.

Onze trainingen zijn Cedeo-erkend. We krijgen dit keurmerk omdat 94,4 % van de deelnemers (zeer) tevreden is. 

De training bij u op school

Vanaf 6 deelnemers is het vaak al interessant om de training op uw eigen locatie te laten verzorgen. Extra voordeel is dat we de training desgewenst op maat kunnen maken. Vraag advies via [033] 453 43 03 of geef uw voorkeuren door voor een vrijblijvende prijsopgave.

Referenties van klanten

"Ik heb veel nieuwe kennis en ideeën opgedaan en direct toe kunnen passen in mijn eigen lessen. De uitwisseling met andere cursisten was heel waardevol!"
Maurice van Oostrom, docent HM College, over de leergang tot rekencoördinator

"Dit was een van de weinige keren dat ik een cursus gevolgd heb die direct impact op mijn dagelijks handelen heeft gehad (en nog heeft). Ik blijf me richten op wat belangrijk is en kan dit steeds met relatief simpele/makkelijk toepasbare tools toepassen."
Wim van der Kamp, docent, over timemanagement volgens Covey

"Veel geleerd, erg inspirerend voor de volgende lessen. Ik vond het goed in elkaar zitten en ik kreeg er energie van. Dank je wel!"
Docent over de training klassenmanagement