Sluiten

Zoeken in de website

Persbericht

Nieuwe directeur aan de slag bij CPS

Amersfoort, 5 november 2018 – Per 15 oktober heeft CPS een nieuwe directeur in de persoon van Yvonne van den Berg. Van den Berg neemt een schat aan commerciële en managementervaring mee vanuit allerlei eerdere functies bij Rabobank en nevenfuncties in het onderwijs. Van den Berg: “De komende jaren staan in het teken van uitbouwen wat goed gaat, innovaties aanjagen en realiseren van een gezonde groei in de Nederlandse onderwijsadviesmarkt.

Groei onderwijskwaliteit “Ik vind het erg belangrijk dat kinderen goed onderwijs krijgen. Niet alleen omdat goed onderwijs hen nu helpt, maar ook omdat het een directe link heeft met de samenleving van de toekomst”, aldus de nieuwe CPS-directeur. “In deze functie komen veel aspecten samen waardoor ik echt van toegevoegde waarde kan zijn voor het werken aan onderwijskwaliteit in Nederland.”

Voortouw

De aanstaande overname van CPS door Driestar educatief zal uiterlijk 1 januari 2019 een feit zijn. “Daarom is het fijn dat Yvonne als nieuwe directeur nu al aanhaakt tijdens dit overnametraject, Zij kan direct het voortouw nemen in het opzetten van een nieuw beleidsplan voor de komende jaren”, aldus Robert Zoutendijk, bestuurder bij Driestar educatief. “Zowel CPS als Driestar educatief hebben jarenlange ervaring, veel expertise en een sterk klantenbestand in de volle breedte van het onderwijs in Nederland. Het bundelen van krachten zal leiden tot bredere dienstverlening, waarin volop ruimte is voor productontwikkeling, blijvende professionalisering van medewerkers en innovatie.”

Overname

Uiterlijk 31 december 2018 neemt Driestar educatief CPS Onderwijsontwikkeling en advies over. Dankzij de overname komt een krachtige combinatie van twee onderwijsdienstverleners tot stand die van grote betekenis kan zijn voor het onderwijs in Nederland. Het unieke van de nieuwe combinatie is dat zowel Driestar educatief als CPS hun eigenheid behouden: het blijven twee aparte organisaties en merken, die elk hun eigen klanten bedienen.