Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

U bent hier:
CPS
Leiderschap

Leiderschap

Leiderschap

In deze categorie vind u publicaties met betrekking tot verschillende soorten leiderschap. Zo is er in de boeken van de serie ‘The leader in me’ aandacht voor persoonlijk leiderschap. Daarnaast biedt CPS Uitgeverij publicaties met aandacht voor kwaliteitsverbetering, professionalisering, coaching en de rol van de school in de samenleving.

Wat is het geheim van een goede coach? Hoe pakt u projectmanagement aan op school? Hoe te investeren in opbrengstgerichtheid? Hoe stimuleert u persoonlijk leiderschap? U leest het in onderstaande publicaties.

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. Volgende
 1. Handboek School in de samenleving
  Meer informatie

  Handboek School in de samenleving

  € 44,90

  De Samenlevingsgerichte School van de 21ste eeuw

  Past uw school in deze tijd? De samenleving verandert ingrijpend en razendsnel, op allerlei gebieden. Beweegt het onderwijs genoeg mee? In dit handboek wordt De Samenlevingsgerichte School geïntroduceerd: een school die, door nauw samen te werken met haar omgeving, in staat is succesvol in te spelen op relevante, actuele ontwikkelingen.

 2. The Leader in Me (Nederlandse editie)
  Meer informatie

  The Leader in Me (Nederlandse editie)

  € 24,99

  Hoe 7 gewoonten zorgen voor (persoonlijk) leiderschap bij leerlingen

  The Leader in Me is een procesaanpak die staf, leerlingen en ouders betrekt bij het ontwikkelen van de vaardigheden die kinderen in de eenentwintigste eeuw nodig hebben. De aanpak is gebaseerd op de zeven eigenschappen van effectief leiderschap.

 3. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap - cover
  Meer informatie

  De 7 eigenschappen van effectief leiderschap

  € 26,50

  Covey heeft met zijn boek De 7 eigenschappen van effectief leiderschap een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons persoonlijk leven, diensten en organisaties kunnen verbeteren.

 4. De achtste eigenschap - cover
  Meer informatie

  De 8ste eigenschap

  € 27,50

  Van effectiviteit naar inspiratie

  In zijn bekende meeslepende stijl laat Covey zien hoe je die creatieve krachten kunt ontdekken en kunt ontwikkelen, en ook hoe je als leidinggevende dat proces bij anderen kunt faciliteren.

 5. Gouden regels voor een sterke school - editie basisonderwijs -
 6. Gouden regels voor een sterke school - editie voortgezet onderwijs -
  Meer informatie

  Gouden regels voor een sterke school - editie voortgezet onderwijs -

  € 29,90

  Dit boek presenteert vijf gouden regels voor een sterke school. Deze gouden regels geven, op een toegankelijke manier, inzicht in de factoren die cruciaal zijn voor schoolsucces in het voortgezet onderwijs.

 7. Opbrengstgerichtheid en de professionaliteit van de leraar
  Meer informatie

  Opbrengstgerichtheid en de professionaliteit van de leraar

  € 0,00

  Dit boek biedt handvatten aan wie wil investeren in opbrengstgerichtheid en kan een antwoord geven op de vraag ‘waarin moeten we dan investeren?’

 8. Coaching in het primair onderwijs
  Meer informatie

  Coaching in het primair onderwijs

  € 32,90

  Het begrip coaching, een vorm van directe begeleiding, wordt in dit boek in een breder kader geplaatst. Er wordt ingegaan op de vraag ‘wie is en wat doet een goede coach’ en komen vragen rond disfunctioneren en confronteren aan de orde.

 9. Projectmanagement op school
  Meer informatie

  Projectmanagement op school

  € 28,90

  Dit boek is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij projecten in school en daar met resultaat en plezier aan wil werken. Voor een geslaagd project is een goede projectstructuur net zo belangrijk als energie en creativiteit van de projectmedewerkers.

 10. Het geheim van een goede coach
  Meer informatie

  Het geheim van een goede coach

  € 30,90

  De fases in het coachingsgesprek

  Dit boek behandelt de zeven fases van het coachingsgesprek stap voor stap. Door te werken met dit heldere model creëren coaches ruimte om verschillende interventiemethodieken toe te passen en optimaal gebruik te maken van hun expertise en intuïtie. Zo helpen zij gecoachten daadwerkelijk verder in hun leerproces.

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. Volgende
(c) 2017 CPS Onderwijsontwikkeling en advies