Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

De sterke school (niet zichtbaar)

De sterke school

Hoe kan een school zich ontwikkelen tot een plek waar alle leerlingen zich optimaal ontwikkelen? Een school met uitstekende resultaten, hoe kunt u dit versterken? Of loopt uw school achter, voldoet uw school niet aan de eisen? Het sterk(er) maken van uw school vraagt om een heldere aanpak.

In de onderstaande publicaties vind u handvatten om uw school sterker te maken. Wat zijn de gouden regels voor een sterke school? Werkt uw school nauw samen met haar omgeving? Hoe kunnen docenten zich verder professionaliseren?

 1. De vijf rollen van de leraar
  Meer informatie

  De vijf rollen van de leraar

  € 30,90

  Deze bestseller beschrijft op concrete en praktische wijze de vijf rollen van de leraar. Het helpt deze rollen en gedrag eigen te maken en zo het leerproces en de resultaten in de klas te verbeteren. Een rijke bron voor elke leraar die zijn professionaliteit verder wil ontwikkelen.

 2. Gouden regels voor een sterke school - editie voortgezet onderwijs -
  Meer informatie

  Gouden regels voor een sterke school - editie voortgezet onderwijs -

  € 29,90

  Dit boek presenteert vijf gouden regels voor een sterke school. Deze gouden regels geven, op een toegankelijke manier, inzicht in de factoren die cruciaal zijn voor schoolsucces in het voortgezet onderwijs.

 3. Gouden regels voor een sterke school - editie basisonderwijs -
(c) 2017 CPS Onderwijsontwikkeling en advies