Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

U bent hier:
CPS
Overig

Overig

Overig

In deze categorie vindt u verschillende publicaties voor het onderwijs. Verschillende onderwerpen komen aan bod, waaronder passend onderwijs, de oudere leraar, verschillen tussen leerlingen, samenwerking, leerlingbesprekingen en de functiemix. Bekijk de publicaties in de onderstaande selectie.

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende
 1. Hart voor leren!
  Meer informatie

  Hart voor leren!

  € 26,90

  Dit boek is bedoeld om leerkrachten wegwijs te maken in passend onderwijs en alles wat daarbij komt kijken.

 2. BijzonderWijs
  Meer informatie

  BijzonderWijs

  € 22,90

  Omgaan met leerlingen die anders zijn

  De CPS-uitgave BijzonderWijs biedt een overzicht van de meest voorkomende beperkingen. U leert signalen en gedragskenmerken herkennen en krijgt praktische tips over hoe u leerlingen met een beperking kunt helpen om het beste uit zichzelf te halen.

 3. Coaching in het primair onderwijs
  Meer informatie

  Coaching in het primair onderwijs

  € 32,90

  Het begrip coaching, een vorm van directe begeleiding, wordt in dit boek in een breder kader geplaatst. Er wordt ingegaan op de vraag ‘wie is en wat doet een goede coach’ en komen vragen rond disfunctioneren en confronteren aan de orde.

 4. Verhalen verbinden
  Meer informatie

  Verhalen verbinden

  € 29,90

  Doel van het boek Verhalen verbinden is om vertellen als instrument voor het delen van ervaringskennis weer terug te brengen in het hart van de school.

 5. Set: Effectieve leerlingbesprekingen in het basisonderwijs
  Meer informatie

  Set: Effectieve leerlingbesprekingen in het basisonderwijs

  € 44,90

  Effectieve leerlingbesprekingen is het werkboek met handreikingen, vuistregels en oefeningen voor intern begeleiders. Het vervolg Naar nog effectievere leerlingbespreking is de verdieping en gaat meer in op het functioneren van de intern begeleider in het het zorgbeleid.

 6. De kracht van samenwerking
  Meer informatie

  De kracht van samenwerking

  € 0,00

  Vormen van samenwerking tussen scholen en partners

  Scholen voor voortgezet onderwijs werken samen met verschillende partners buiten het onderwijs. Welke samenwerkingsvormen gebruiken zij, wat zijn hun motieven hiervoor en welke resultaten verwachten zij van de samenwerking?

 7. Incidentele prestatiebeloning in het onderwijs
  Meer informatie

  Incidentele prestatiebeloning in het onderwijs

  € 0,00

  In deze uitgave komt aan de orde wat incidentele prestatiebeloning is en wat de argumenten kunnen zijn om dit in te voeren.

 8. HijZijWijzer
  Meer informatie

  HijZijWijzer

  € 0,00

  Dit boek is bedoeld voor leerkrachten die, ook door hun eigen gedrag en attitude, verschillen tussen meisjes en jongens ervaren en graag willen begrijpen waar deze verschillen vandaan komen en hoe zij hier het beste op kunnen reageren.

 9. Functiemix in het vo
  Meer informatie

  Functiemix in het vo

  € 0,00

  Verschil maken: durven en kunnen!

  Functiemix in het vo bevat achtergronden, inzichten en aanbevelingen rond de invoering van de functiemix binnen het voortgezet onderwijs.

 10. Scholen integreren
  Meer informatie

  Scholen integreren

  € 0,00

  Het is van belang dat leerlingen van verschillende herkomst hun weg vinden in de Nederlandse samenleving, elkaar begrijpen en leren samenleven. Welke rol kunnen scholen daarin spelen en hoe brengen zij leerlingen en ouders van verschillende achtergrond en cultuur op succesvolle wijze met elkaar in aanraking?

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende
(c) 2017 CPS Onderwijsontwikkeling en advies