Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

U bent hier:
CPS
Gedrag

Gedrag

Gedrag

Hoe om te gaan met lastig gedrag van leerlingen? Leer bepaald gedrag herkennen en te koppelen aan achterliggende oorzaken. Hoe kunt u kinderen ander gedrag aanleren? Hoe om te gaan met leerlingen die zich anders gedragen?

In de publicaties van CPS Uitgeverij worden deze (en meer) vragen behandeld. Bekijk de onderstaande publicaties en ga aan de slag met gedrag.

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende
 1. De zeven eigenschappen voor happy kids - cover
  Meer informatie

  De 7 eigenschappen van happy kids

  € 17,50

  Met het kleurrijke prentenboek De zeven eigenschappen van Happy Kids in de hand kunnen ouders en leerkrachten kinderen gedrag en vaardigheden aanleren die hen gelukkiger en socialer maken.

 2. Happy kids posterset
  Meer informatie

  Happy kids posterset

  € 20,90

  De Happy kids posterset bestaat uit de poster van De boom van de 7 gewoonten van Covey en posters van de dierenfiguren die de zeven gewoonten symboliseren.

 3. Happy kids posterset
  Meer informatie

  Boom van de 7 gewoonten posterset

  € 16,90

  De zeven gewoonten zoals Stephen Covey ze in zijn boek De 7 eigenschappen van effectief leiderschap beschreef, worden op de poster Boom van de 7 gewoonten prachtig in beeld gebracht via de metafoor van een boom.

 4. Opvoeden met Stephen Coveys 7 eigenschappen - cover
  Meer informatie

  Opvoeden met Stephen Coveys 7 eigenschappen

  € 19,99

  Het boek voor ouders en leraren

  In dit boek laat Carla Luycx met veel praktische voorbeelden zien wat de zeven eigenschappen van Covey precies inhouden en hoe je ze kunt inzetten bij de opvoeding.

 5. Klassenmanagement in de basisschool
  Meer informatie

  Klassenmanagement in de basisschool

  € 28,90

  Fundament voor effectief onderwijs

  Dit boek beschrijft de belangrijkste elementen van klassenmanagement in relatie tot effectief onderwijs. De publicatie is een gedegen bron voor pabo-studenten en voor leerkrachten die hun klassenmanagement verder willen ontwikkelen.

 6. Leerkrachten begeleiden bij passend onderwijs
  Meer informatie

  Leerkrachten begeleiden bij passend onderwijs

  € 29,90

  Passend onderwijs doet een groot beroep op leerkrachten. Hoe kunnen ze zorgleerlingen het onderwijs bieden waar zij recht op hebben? Wanneer kunnen ze om advies vragen en bij wie?

 7. BijzonderWijs
  Meer informatie

  BijzonderWijs

  € 22,90

  Omgaan met leerlingen die anders zijn

  De CPS-uitgave BijzonderWijs biedt een overzicht van de meest voorkomende beperkingen. U leert signalen en gedragskenmerken herkennen en krijgt praktische tips over hoe u leerlingen met een beperking kunt helpen om het beste uit zichzelf te halen.

 8. Een zorg voor school en thuis (set)
  Meer informatie

  Een zorg voor school en thuis (set)

  € 79,00 € 39,50

  Bestel deze publicatie de hele maand december met 50% korting!

  Sociaal-emotionele ontwikkeling vindt thuis èn op school plaats. Deze boeken stimuleren de samenwerking tussen school en thuis.

 9. HijZijWijzer
  Meer informatie

  HijZijWijzer

  € 0,00

  Dit boek is bedoeld voor leerkrachten die, ook door hun eigen gedrag en attitude, verschillen tussen meisjes en jongens ervaren en graag willen begrijpen waar deze verschillen vandaan komen en hoe zij hier het beste op kunnen reageren.

 10. “Meneer, we willen beginnen”
  Meer informatie

  “Meneer, we willen beginnen”

  € 0,00

  Leerlingen motiveren leidt tot beter presteren

  Hoe kunnen leraren en managers in het voortgezet onderwijs onderpresteren, signaleren, voorkomen en verminderen? Deze publicatie laat zien dat onderpresteerders met behulp van een screening herkend kunnen worden.

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende
(c) 2017 CPS Onderwijsontwikkeling en advies