Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

CPS publicaties met korting

Op deze pagina vindt u alle publicaties die momenteel met korting verkrijgbaar zijn.

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende
 1. Meten met maten poster
  Meer informatie

  Meten met maten: set van 2 posters

  € 19,90 € 14,99

  Het metrieke stelsel is een struikelblok voor veel leerlingen, zowel in het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs. Deze posters maken via beeld inzichtelijk met welke maten gemeten moet worden.

 2. Leeskilometers maken op school
  Meer informatie

  Leeskilometers maken op school

  € 49,00 € 29,95

  Aanpak Vrij lezen. Het bevorderen van leesmotivatie van leerlingen.

  Is lezen iets wat moet? Of iets wat mag? Plezier in lezen is het beste startpunt voor leerlingen om veel leeskilometers te gaan maken en zo hun leesvaardigheid bijna moeiteloos te verbeteren. In de aanpak Vrij lezen staat leesplezier centraal.

 3. Happy kids posterset
  Meer informatie

  Happy kids posterset

  € 20,90 € 15,99

  De Happy kids posterset bestaat uit de poster van De boom van de 7 gewoonten van Covey en posters van de dierenfiguren die de zeven gewoonten symboliseren.

 4. Happy kids posterset
  Meer informatie

  Boom van de 7 gewoonten posterset

  € 16,90 € 12,99

  De zeven gewoonten zoals Stephen Covey ze in zijn boek De 7 eigenschappen van effectief leiderschap beschreef, worden op de poster Boom van de 7 gewoonten prachtig in beeld gebracht via de metafoor van een boom (set van 2 posters)

 5. 32406
  Meer informatie

  Kom maar op met je feedback

  € 29,90 € 22,50

  Feedback leren geven en ontvangen in het onderwijs

  Kom maar op met je feedback gaat over feedback in een professionele context en hoe het je kan helpen in het onderwijs effectiever en gelukkiger te worden.

 6. Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0
  Meer informatie

  Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0

  € 37,50

  Het Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0 helpt scholen en leraren om de samenwerking met ouders vorm te geven op een manier die bij de school past. Het beschrijft de rol van ouders op school en geeft uitleg over hun gedrag.

 7. Coachen op de vijf rollen van de leraar - cover
  Meer informatie

  Coachen op de vijf rollen van de leraar

  € 29,90 € 23,90

  Dit boek ondersteunt coaches bij het coachen van leraren op de vijf rollen van de leraar (gastheer, presentator, didacticus, pedagoog en afsluiter). Per rol wordt ingegaan op gedragsverandering, competentieontwikkeling en overtuigingen. Met vele herkenbare situaties en handige tips.

 8. De vijf rollen van de leraar
  Meer informatie

  De vijf rollen van de leraar

  € 23,50

  Deze bestseller beschrijft op concrete en praktische wijze de vijf rollen van de leraar. Het helpt deze rollen en gedrag eigen te maken en zo het leerproces en de resultaten in de klas te verbeteren. Een rijke bron voor elke leraar die zich verder wil professionaliseren. Nu blijvend in prijs verlaagd: van € 30,90 voor € 23,50

 9. 32405
  Meer informatie

  De zesde rol van de leraar

  € 22,50

  De leercoach

  Deze uitgave geeft inzicht en concrete handvatten voor leraren om hun effectiviteit als leercoach te vergroten. Dit boek is het vervolg op de succesvolle CPS-uitgave De vijf rollen van de leraar. Nu blijvend in prijs verlaagd: van € 29,90 voor € 22,50.

 10. Naar nog effectievere leerlingbesprekingen
  Meer informatie

  Naar nog effectievere leerlingbesprekingen

  € 22,50

  Werkboek over het functioneren van de interne begeleider in het zorgbeleid van de school

  Dit vervolg op het boek Effectieve leerlingbesprekingen in het basisonderwijs is onmisbaar voor wie zijn rol als interne begeleider gedetailleerd wil uitwerken binnen de zorgstructuur op school. Nu blijvend in prijs verlaagd: van € 27,90 voor € 22,50.

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende