Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

Covey (The Leader in Me)

Covey (The Leader in Me)

Het boek De 7 eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen Covey wordt veel gelezen en gebruikt om effectief leiderschap te bevorderen, ook in het onderwijs. In deze categorie vindt u verschillende boeken van Covey, waarvan er een aantal specifiek bedoeld zijn voor opvoeden en het onderwijs. Zoals bijvoorbeeld de 7 eigenschappen van Happy Kids om kinderen socialer en gelukkiger te maken.

Kijk bij de onderstaande publicaties welk boek uit deze serie het best bij u, of uw leerlingen aansluit.

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende
 1. Happy kids posterset
  Meer informatie

  Poster Boom van de 7 gewoonten (A1)

  € 11,95

  Wil jij de zeven eigenschappen van effectief (persoonlijk) leiderschap in de klas of in jouw team onder de aandacht brengen? Hang dan de prachtige poster Boom van de 7 gewoonten op!

 2. The Leader in Me (Nederlandse editie)
  Meer informatie

  The Leader in Me (Nederlandse editie)

  € 28,99

  Hoe 7 gewoonten zorgen voor (persoonlijk) leiderschap bij leerlingen

  The Leader in Me is een procesaanpak die staf, leerlingen en ouders betrekt bij het ontwikkelen van de vaardigheden die kinderen in de eenentwintigste eeuw nodig hebben. De aanpak is gebaseerd op de zeven eigenschappen van effectief leiderschap.

 3. Boom van de 7 gewoonten posterset
  Meer informatie

  Boom van de 7 gewoonten posterset

  € 17,50

  De zeven gewoonten zoals Stephen Covey ze in zijn boek De 7 eigenschappen van effectief leiderschap beschreef, worden op de poster Boom van de 7 gewoonten prachtig in beeld gebracht via de metafoor van een boom (set van 2 posters).

 4. De 4 disciplines van uitvoering
  Meer informatie

  De 4 disciplines van uitvoering

  € 27,99

  Dit boek helpt u als manager of (school) leider uw grootse doelen te behalen, ondanks de dagelijkse stroom werkzaamheden die nodig zijn om uw bedrijf (of: school) en team draaiende te houden.

 5. Werkboek Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!
  Meer informatie

  Werkboek Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!

  € 20,00

  Dit werkboek helpt jongeren om de ideeën uit 'Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!' toe te passen op hun eigen leven; het staat vol tips en trucs, invuloefeningen, enquêtes en doelijstjes waarmee zij heel praktisch aan het werk kunnen omhun leven beter, leuker en spannender te maken.

 6. Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!
  Meer informatie

  Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!

  € 20,00

  Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! is een zelfhulpboek gericht op tieners waarin het maken van keuzes, het nemen van beslissingen, zelfstandig zijn en andere zaken en problemen waarmee jongeren te maken hebben, aan bod komen.

 7. Happy kids posterset
  Meer informatie

  Happy kids posterset

  € 21,95

  De Happy kids posterset bestaat uit de poster van De boom van de 7 gewoonten van Covey en posters van de dierenfiguren die de zeven gewoonten symboliseren.

 8. De zeven eigenschappen voor happy kids - cover
  Meer informatie

  De 7 eigenschappen van happy kids

  € 18,50

  Met het kleurrijke prentenboek De zeven eigenschappen van Happy Kids in de hand kunnen ouders en leerkrachten kinderen gedrag en vaardigheden aanleren die hen gelukkiger en socialer maken.

 9. Opvoeden met Stephen Coveys 7 eigenschappen - cover
  Meer informatie

  Opvoeden met Stephen Coveys 7 eigenschappen

  € 20,99

  Het boek voor ouders en leraren

  In dit boek laat Carla Luycx met veel praktische voorbeelden zien wat de zeven eigenschappen van Covey precies inhouden en hoe je ze kunt inzetten bij de opvoeding.

 10. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap - cover
  Meer informatie

  De 7 eigenschappen van effectief leiderschap

  € 27,50

  Covey heeft met zijn boek De 7 eigenschappen van effectief leiderschap een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons persoonlijk leven, diensten en organisaties kunnen verbeteren.

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende