Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

Happy kids posterset

Happy kids posterset

Bestelnummer:
32387
Onderwijssoort:
Basisonderwijs
Auteur(s):
Franklin Covey, vertaling CPS
Uitgever/Jaar:
Amersfoort: CPS, 2014
Materiaal:
1 Boomposter A1, 1 Boomposter A3 en 7 verschillende gewoonten posters A3
ISBN:
9789065086587
Reviews:
Lees/schrijf review(s)
In winkelmand € 21,95

De zeven eigenschappen of gewoonten zoals Stephen Covey ze in zijn boek The 7 Habits of Highly Effective People beschreef, zijn er niet zomaar zeven op een rij. Mensen die zich de vaardigheden en het gedrag eigen maken dat past bij deze zeven gewoonten, zijn sociaal vaardiger en bereiken meer. Zij ontwikkelen hun talenten en persoonlijkheid optimaal.

Wie wil er geen ‘happy kids’?

Hetzelfde blijkt voor kinderen te gelden. Het is dan ook niet voor niks, dat het boek De 7 eigenschappen van Happy kids er is. In dit boek maken kinderen in de basisschoolleeftijd kennis met dierenfiguurtjes, zoals die symbool staan voor de zeven eigenschappen van Covey. Stuiter Konijn en Steven Stekelvarken zijn er twee van.

Set van negen posters

De Happy kids posterset bestaat uit de poster van De boom van de 7 gewoonten, waarin de zeven eigenschappen samenkomen en verbonden worden. In de set van in totaal negen posters zit deze poster twee keer, een keer op A1- en een keer op A3-formaat.

Daarnaast is er een A3-poster van elk dierenfiguur die een van de zeven gewoonten symboliseert. Deze kunt u in de school en/of de klas ophangen als een van de gewoonten centraal staat. Hetzelfde geldt voor thuis, als u één voor één elke gewoonte bespreekt met uw kind(eren). Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen alle zeven dierenposters op te hangen, of de favoriet(en) van uw kind!

overzicht posters in Happy kids posterset(klik voor een grotere afbeelding)

Bekijk het introductiefilmpje om meer te weten te komen over Covey’s zeven eigenschappen en hoe u deze een plek kunt geven op school en thuis.

Lees ook de blog 'De 7 eigenschappen van Happy Kids: een gouden vondst voor zorg op maat!' van Heleen Roest

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een reactie
Plaats een review
Kalender (dd-mm-jjjj)