Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

De zeven eigenschappen voor happy kids - cover

De 7 eigenschappen van happy kids

Bestelnummer:
32382
Onderwijssoort:
Primair onderwijs
Auteur(s):
Sean Covey. Vertaling: Marce Noordenbos
Uitgever/Jaar:
Business contact, 2014
Materiaal:
Boek: hardcover, 96 pag.
ISBN:
9789047002192
Reviews:
Lees/schrijf review(s)
In winkelmand € 18,50

Maak kennis met de kids van Zeveneik: Goof de Beer, Stuiter Konijn, Lily Stinkdier, Ed en Elsie Eekhoorn, Steven Stekelvarken en niet te vergeten Allie Allemansvriend (en Ernst de Worm, maar die verstopt zich graag). Ieder dier staat symbool voor een van de zeven eigenschappen uit de internationale bestseller De zeven eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen Covey en samen beleven ze veel avonturen. 

Eigenschappen van Covey

Met het kleurrijke prentenboek De zeven eigenschappen van Happy Kids in de hand kunnen ouders en leerkrachten kinderen gedrag en vaardigheden aanleren die hen gelukkiger en socialer maken. Naast het verhaal kan dat met behulp van Het ouderhoekje (tips om de eigenschappen uit te leggen), Samen praten (lijstjes met vragen ter discussie) en Babystapjes (kleine stappen om de eigenschappen in praktijk te brengen). Kinderen kunnen zich met deze zeven eigenschappen op speelse wijze vanuit hun eigen talenten en persoonlijkheid ontwikkelen. Er is ook een Happy kids posterset verkrijgbaar met posters van De boom van de 7 gewoonten en de zeven dieren die de eigenschappen van Covey symboliseren.

Recensie

'15 oktober 2013 - Geweldig boek dat kinderen kan helpen om inzicht in gedrag te krijgen. Leuk als voorleesboek in de klas maar natuurlijk ook thuis.
Pluspunten: leerzaam, mooi vormgegeven, grappig, aansprekende tekst, mooie illustraties'

Lees ook de blog 'De 7 eigenschappen van Happy Kids: een gouden vondst voor zorg op maat!' van Heleen Roest.

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een reactie
Plaats een review
Kalender (dd-mm-jjjj)