Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

U bent hier:
CPS
Alle boeken
Set: werkmappen Gecijferd bewustzijn, Fonemisch bewustzijn en Begrijpend luisteren en woordenschat

Set: werkmappen Gecijferd bewustzijn, Fonemisch bewustzijn en Begrijpend luisteren en woordenschat

Bestelnummer:
32392
Onderwijssoort:
Basisonderwijs
Auteur(s):
Aafke Bouwman, Karin van de Mortel, Jarise Kaskens, Susanne Huijbregts, Mariët Förrer en Monica de Wit
Uitgever/Jaar:
Amersfoort: CPS Uitgeverij, herzien in 2018/2019/2017
Materiaal:
3 ringbanden, 270 p./295 p./354 p.
Reviews:
Lees/schrijf review(s)
In winkelmand € 279,95

Deze set bestaat uit de Werkmap Gecijferd bewustzijn, de Werkmap Fonemisch bewustzijn en de Werkmap Begrijpend luisteren en woordenschat. Nu te bestellen voor een voordelige setprijs: van € 329,85 voor € 279,95!

De Werkmap Gecijferd bewustzijn biedt leerkrachten in groep 1 en 2 naast theorie veel activiteiten en lessen om (voorbereidend) rekenen met kleuters vorm te geven en tijdig achterstanden te signaleren. Zo draagt u bij aan een goede rekenstart in groep 3. Volledig herzien in 2018.

De Werkmap Fonemisch bewustzijn biedt leerkrachten in groep 1 en 2 naast theorie veel activiteiten en lessen om van het fonemisch bewustzijn van kinderen in groep 1 en 2 te ontwikkelen. Fonemisch bewustzijn staat voor ‘het bewustzijn van klanken in woorden’. 

Hoe zorgt u er voor dat jonge kinderen (nog) beter worden in begrijpend luisteren? Het format in de Werkmap Begrijpend luisteren en woordenschat helpt u daarbij. Het toont stap voor stap hoe u activiteiten voorbereidt en uitvoert met voorbeeldteksten als basis. De werkmap is bestemd voor pedagogisch medewerkers van peutercentra en leerkrachten van groep 1, 2 en 3 van het basisonderwijs. Volledig herzien in 2017.

Let op: setprijs geldt niet voor de boekhandel. 

top

(5,0 / 5)
Marijke schreef op 06-11-2019:

De map beginnende gecijferdheid is echt een topproduct. Ik heb hier als leerkracht van groep 1 17 leuke rekenlessen uitgehaald. Zijn niet zo voor de hand liggend en zijn vernieuwend. Voor groep 2 ook zeker aan te raden, dan zijn er meer geschikt.

Plaats een reactie
Plaats een review
Kalender (dd-mm-jjjj)