Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

U bent hier:
CPS
Alle boeken
32406

Kom maar op met je feedback

Feedback leren geven en ontvangen in het onderwijs

Bestelnummer:
32406
Onderwijssoort:
primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs
Auteur(s):
Anne Arink en Cor Verbeek
Uitgever/Jaar:
CPS Uitgeverij, 2017
Materiaal:
boek: paperback, ca. 100 p.
ISBN:
9789065080578
Reviews:
Lees/schrijf review(s)
In winkelmand € 24,50

Hoera, feedback is er altijd!

Als je gekookt hebt voor vrienden en je merkt dat een van je tafelgenoten met opgetrokken wenkbrauwen naar je zelfgebakken taart kijkt, dan heb je feedback gekregen. Als je uit een pashokje komt en je vriendin zegt: “Dat past helemaal bij jou”, dan heb je feedback gekregen.

Als je na afloop van je vakantie een mail krijgt waarin je gevraagd wordt je verblijf in het hotel te waarderen, dan is er feedback gevraagd. Als je door je teamleider naar aanleiding van mooie eindexamenresultaten wordt getrakteerd op taart, dan heb je feedback gekregen. Als de ouders van je leerlingen jou aan het eind van het schooljaar complimenteren, dan heb je feedback gekregen.

Feedback in een professionele context

Kom maar op met je feedback gaat over feedback in een professionele context en hoe het je kan helpen in het onderwijs effectiever en gelukkiger te worden. Het geeft inzicht en handvatten om beter te worden in het geven en ontvangen ervan, gericht op professionele groei en cultuurversterking in de school. Het helpt je beter te worden in je vak als leidinggevende, leraar, begeleider, onderwijsassistent of op welke andere plek in de school dan ook. We kiezen daarbij allerlei invalshoeken, soms met veel reflectie en diepgang, soms meer technisch-instrumenteel. We maken daarbij steeds de koppeling met het onderwijs.

Feedback willen we hiermee transformeren naar iets wat niet bedreigend of eng is, maar juist hanteerbaar en verrijkend. Voor wie werkt in het onderwijs en daar wil genieten en groeien. Dus: kom maar op met je feedback!

Dit boek is bedoeld voor mensen die werken in het po, vo en mbo.

Bekijk alvast de inhoudsopgave en het voorwoord (pdf download)

Lees ook deze review in het Rotterdams onderwijs magazine van februari 2018.

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een reactie
Plaats een review
Kalender (dd-mm-jjjj)