Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

U bent hier:
CPS
Alle boeken
set gecijferd bewustzijn en als kleuters leren meten 200 280

Set: Werkmap gecijferd bewustzijn en Als kleuters leren meten...

Bestelnummer:
32419
Onderwijssoort:
Primair onderwijs
Auteur(s):
Aafke Bouwman, Jarise Kaskens, Marije Bakker en Anneke Noteboom
Uitgever/Jaar:
CPS Uitgeverij, 2018/2011
Materiaal:
2 ringbanden, 210 en 105 pagina's
Reviews:
Lees/schrijf review(s)
In winkelmand € 124,95

Deze set bestaat uit de in 2018 herziene Werkmap gecijferd bewustzijn en de map Als kleuters leren meten... Nu te bestellen voor een voordelige setprijs: van € 147,45 voor € 124,95!

Werkmap gecijferd bewustzijn

De in 2018 vernieuwde Werkmap Gecijferd bewustzijn biedt leerkrachten in groep 1 en 2 naast theorie veel activiteiten en lessen om (voorbereidend) rekenen met kleuters vorm te geven en tijdig achterstanden te signaleren. 

De activiteiten in deze map zijn gebaseerd op de in 2017 door SLO vastgestelde Tussendoelen Rekenen-Wiskunde eind groep 2. Met deze werkmap legt u een stevig fundament voor gecijferdheid door activiteiten op het gebied van tellen en getalbegrip, meten en meetkunde. Zo draagt u bij aan een goede rekenstart in groep 3. 

Als kleuters leren meten...

De ontwikkeling van meten en meetkunde bij jonge kinderen

Als kleuters aan de slag gaan met meten en meetkunde, gebeurt er van alles in hun denken en handelen. Maar wat precies? Hoe kunt u als leerkracht inschatten of de ontwikkeling bij deze jonge kinderen naar wens verloopt?

Deze map - bedoeld voor leerkrachten en remedial teachers in het basisonderwijs - geeft informatie over de wijze waarop kleuters zich ontwikkelen op de domeinen meten en meetkunde. Daarnaast leert u hoe u peilinggesprekken kunt houden met deze kinderen.

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een reactie
Plaats een review
Kalender (dd-mm-jjjj)