Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

U bent hier:
CPS
Taal/Lezen
Set: Teksten in de maak, Spelling op z'n best en Woordenschatonderwijs

Set: Teksten in de maak, Spelling op z'n best en Woordenschatonderwijs

Bestelnummer:
32435
Onderwijssoort:
Primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs
Auteur(s):
Uitgever/Jaar:
CPS Uitgeverij
Materiaal:
Reviews:
Lees/schrijf review(s)
In winkelmand € 82,50

Deze set bestaat uit Teksten in de maak, Spelling op z’n best en Woordenschatonderwijs, meer dan woorden leren.

Woordenschatonderwijs, meer dan woorden leren
Woordenschatonderwijs, meer dan woorden leren laat zien hoe belangrijk een grote woordenschat is en hoe binnen basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo de woordenschat van leerlingen optimaal ontwikkeld kan worden. De aanpak van woordenschatontwikkeling die in dit boek wordt beschreven, is gebasseerd op 3 pijlers. Daarbij is woordbewustzijn en -eigenaarschap bij de leerling het uiteindelijke doel, want dat maakt een leven lang woorden leren mogelijk. Dit boek is geactualiseerd in 2019.

Teksten in de maak
Hoe zorgen leraren ervoor dat leerlingen leren om juist en begrijpelijk schriftelijk te formuleren? Hoe verbeteren ze hun schrijfonderwijs? Teksten in de maak beschrijft een procesgericht vijffasenmodel, waarmee leraren hun schrijfonderwijs zó kunnen vormgeven dat leerlingen schrijven leuker gaan vinden, zich competenter voelen en betere teksten produceren. Met veel concrete voorbeelden en praktische tips.

Spelling op z’n best
Dit boek laat zien hoe iedere basisschool het spellingonderwijs met behulp van zeven bouwstenen zó kan vormgeven, dat de spellingprestaties van leerlingen verbeteren. Het toegankelijk geschreven boek is gelardeerd met vele herkenbare voorbeelden en concrete tips. Spelling op z'n best sluit aan bij veelgebruikte spellingmethodes zoals Taal actief en Spelling op maat. Het boek is in 2020 geactualiseerd.

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een reactie
Plaats een review
Kalender (dd-mm-jjjj)