Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

Set: Met de referentieniveaus naar schoolsucces en Grijp de rekenkansen

Set: Met de referentieniveaus naar schoolsucces en Grijp de rekenkansen

Bestelnummer:
32371
Onderwijssoort:
Voortgezet onderwijs
Auteur(s):
Jarise Kaskens en Ria Brandt, Rene van Drunen en Corine Ballering
Uitgever/Jaar:
Amersfoort : CPS, 2010
Materiaal:
2 boeken
Reviews:
Lees/schrijf review(s)
In winkelmand € 41,95

Deze set bestaat uit Grijp de rekenkansen en Met de referentieniveaus naar schoolsucces. Nu te bestellen voor een voordelige setprijs: van € 49,45 voor € 41,95!

Grijp de rekenkansen

De invoering van de referentieniveaus rekenen heeft grote consequenties voor het voortgezet onderwijs. Vanaf 2014 moeten leerlingen een rekentoets maken die meetelt in de zak/slaagregeling.
Hoe bereidt u leerlingen hierop voor? Hoe zorgt u dat zij hun rekenvaardigheden behouden en uitbreiden? Grijp de rekenkansen geeft heldere informatie en praktische handvatten op het gebied van de didactiek, instructie en organisatie van rekenen in het voortgezet onderwijs.

Met de referentieniveaus naar schoolsucces

Hoe voert u het referentiekader taal en rekenen in uw schoolorganisatie in? Hoe bereidt u de leerlingen voor op de taal- en rekentoetsen? En welke vaardigheden vraagt dit van uw leraren?
Met de referentieniveaus naar schoolsucces maakt inzichtelijk welke rol bestuurders, schoolleiders, middenmanagers, taal- en rekencoördinatoren, lees- en rekencoaches en leraren hebben. Duidelijk wordt dat effectief personeelsbeleid, met daarin de gesprekscyclus, een cruciale voorwaarde is voor het succesvol invoeren van het referentiekader.

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een reactie
Plaats een review
Kalender (dd-mm-jjjj)