Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

Ouderbetrokkenheid

Ouderbetrokkenheid

Ouders die betrokken zijn bij school hebben een positieve invloed op het welbevinden en de leerprestaties van leerlingen. Goede samenwerking tussen ouders en school is belangrijk. Ouders die zich verantwoordelijk voelen voor de schoolontwikkeling van hun kinderen leveren een grote bijdrage aan de ontwikkeling en het leersucces van kinderen.

Werkt uw school nauw samen met haar omgeving? Hoe zorgt u voor optimale ouderbetrokkenheid? Wat is er nodig voor goed contact tussen ouders en school? U leest het in de onderstaande publicaties.

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende
 1. Set: Kaartspel Startgesprek - Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0
  Meer informatie

  Set: Kaartspel Startgesprek - Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0

  € 65,00 € 54,95

  Wil jij ouderbetrokkenheid stimuleren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Bestel dan deze set, bestaande uit het Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0 en Het Kaartspel Startgesprek Ouderbetrokkenheid 3.0. Nu tijdelijk in prijs verlaagd: van € 65 voor € 54,95!

 2. Kaartspel Startgesprek
  Meer informatie

  Kaartspel Startgesprek

  € 22,50

  Ouderbetrokkenheid 3.0

  Het Kaartspel Startgesprek Ouderbetrokkenheid 3.0 van CPS is een handig hulpmiddel, waarmee je als leerkracht gemakkelijk open en effectieve gesprekken op gang brengt. Het spel bevat 45 kaarten met daarop allerlei gesprekssuggesties voor de onder-, midden- en bovenbouw.

 3. Ouderbetrokkenheid
  Meer informatie

  Set Ouderbetrokkenheid

  € 91,25

  School in de Samenleving, Leren met Ouders en Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0

  Een goede samenwerking tussen ouders en de school is belangrijk. Ouderbetrokkenheid levert een grote bijdrage aan het leersucces van kinderen. Met deze boeken heeft u de drie meest actuele CPS-uitgaven rondom dit belangrijke thema direct in huis.

 4. Leren met Ouders
  Meer informatie

  Leren met Ouders

  € 24,95

  Onderwijs op maat door unieke samenwerking

  Leren met Ouders gaat over een innovatieve manier van werken voor het verbeteren van leerresultaten en het welbevinden van leerlingen. Nu blijvend in prijs verlaagd: van € 29,90 voor € 24,95.

 5. Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0
  Meer informatie

  Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0

  € 42,50

  Het Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0 helpt scholen en leraren om de samenwerking met ouders vorm te geven op een manier die bij de school past. Het beschrijft de rol van ouders op school en geeft uitleg over hun gedrag.

 6. Handboek School in de samenleving
  Meer informatie

  Handboek School in de samenleving

  € 39,95

  De Samenlevingsgerichte School van de 21ste eeuw

  Past uw school in deze tijd? De samenleving verandert ingrijpend en razendsnel, op allerlei gebieden. Beweegt het onderwijs genoeg mee? In dit handboek wordt De Samenlevingsgerichte School geïntroduceerd: een school die, door nauw samen te werken met haar omgeving, in staat is succesvol in te spelen op relevante, actuele ontwikkelingen.

 7. Een zorg voor school en thuis (set)
  Meer informatie

  Een zorg voor school en thuis (set)

  € 79,00

  Sociaal-emotionele ontwikkeling vindt thuis èn op school plaats. Deze boeken stimuleren de samenwerking tussen school en thuis.

 8. Verhalen verbinden
  Meer informatie

  Verhalen verbinden

  € 24,50

  Doel van het boek Verhalen verbinden is om vertellen als instrument voor het delen van ervaringskennis weer terug te brengen in het hart van de school. Nu blijvend in prijs verlaagd! Van €29,90 voor €24,50.

 9. Naar nog effectievere leerlingbesprekingen
  Meer informatie

  Naar nog effectievere leerlingbesprekingen

  € 23,50

  Werkboek over het functioneren van de interne begeleider in het zorgbeleid van de school

  Dit vervolg op het boek Effectieve leerlingbesprekingen in het basisonderwijs is onmisbaar voor wie zijn rol als interne begeleider gedetailleerd wil uitwerken binnen de zorgstructuur op school. Nu blijvend in prijs verlaagd: van € 27,90 voor € 23,50.

 10. Kiezen is een kunst
  Meer informatie

  Kiezen is een kunst

  € 23,50

  Het is belangrijk dat jongeren kunnen kiezen. Ze leven immers in een maatschappij waarin keuzevrijheid en eigen verantwoordelijkheid centraal staan. Nu blijvend in prijs verlaagd! Van €28,90 voor €23,50.

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende