Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

U bent hier:
CPS
Gratis downloads

Gratis downloads

Gratis downloads

Op deze pagina kunt u gratis publicaties en informatiefolders downloaden.

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende
 1. De architectuur van het leerlandschap
  Meer informatie

  De architectuur van het leerlandschap

  € 0,00

  Professionalisering in de school

  Deze map laat u kennismaken met deze manier van denken en kijken naar professionalisering. We willen u prikkelen om op een andere manier te kijken naar professionaliseren, namelijk vanuit het perspectief van de architect van een leerlandschap. Door op deze manier te kijken, kunt u alle vormen van leren en ontwikkelen in én van de organisatie ordenen en beter (in)richten.

 2. Slim onderwijs doe je zó
  Meer informatie

  Slim onderwijs doe je zó

  € 0,00

  Effectief onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen

  Slim onderwijs doe je zó richt zich primair op docenten, teamleiders en schoolleiders binnen en buiten de groep van begaafdheidsprofielscholen, maar ook bestuurders in het onderwijs kunnen de inhoud ter harte nemen. Het boekje bevat concrete tips en tools, waarmee scholen direct aan de slag kunnen.

 3. Hoe zet ik mijn vaksectie in haar kracht?
  Meer informatie

  Hoe zet ik mijn vaksectie in haar kracht?

  € 0,00

  Opbrengstgericht werken in de vaksectie

  Hoe zet je de vaksectie weer in haar kracht? Hoe zorg je ervoor dat zij een succesvolle rol speelt in het verbeteren van de opbrengsten?

 4. Middenmanagers in vo
  Meer informatie

  Middenmanagers in vo

  € 0,00

  Teamgericht sturen op opbrengsten

  Deze uitgave geeft inzicht in de rol van middenmanager bij het realiseren van een opbrengstgerichte cultuur en een opbrengstgerichte manier van werken in het voortgezet onderwijs. Ook biedt de publicatie handvatten voor het opbrengstgericht sturen van het team.

 5. Identiteit in beweging
  Meer informatie

  Identiteit in beweging

  € 0,00

  Dit boek bevat een aantal essays en persoonlijke verhalen van schoolleiders in het basis- en voortgezet onderwijs. De auteurs van de essays reflecteren vanuit hun eigen achtergrond op het thema identiteit en de betekenis en het belang ervan voor scholen.

 6. HijZijWijzer
  Meer informatie

  HijZijWijzer

  € 0,00

  Dit boek is bedoeld voor leerkrachten die, ook door hun eigen gedrag en attitude, verschillen tussen meisjes en jongens ervaren en graag willen begrijpen waar deze verschillen vandaan komen en hoe zij hier het beste op kunnen reageren.

 7. Het school - oudercontract
  Meer informatie

  Het school - oudercontract

  € 0,00

  In een school-oudercontract worden de verantwoordelijkheden, rechten en plichten van scholen en ouders vastgelegd. Vooronderstelling is dat een juist gebruik van zo’n contract duidelijkheid schept, een gemeenschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel bevordert en voorkomt dat de betrokkenheid van ouders vrijblijvend is.

 8. Het opzetten van hoogbegaafdenbeleid
  Meer informatie

  Het opzetten van hoogbegaafdenbeleid

  € 0,00

  In deze katern wordt een werkwijze geschetst, die scholen kan ondersteunen bij het opzetten van beleid voor hoogbegaafde leerlingen.

 9. Excellentie in ontwikkeling
  Meer informatie

  Excellentie in ontwikkeling

  € 0,00

  Hoe zorgen schoolbestuurders ervoor dat (hoog)begaafde en goed presterende leerlingen een passend onderwijsaanbod krijgen?

 10. Een onderzoek naar de rol van ouders in het primair onderwijs
  Meer informatie

  Een onderzoek naar de rol van ouders in het primair onderwijs

  € 0,00

  Verslag verdeeld over drie uitgaven van enkele belangrijke onderzoeksresultaten met betrekking tot de rol en effecten van ouderbetrokkenheid in het primair onderwijs

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende