Spring naar mobiele navigatie

Quickscan Programma van Toetsing en Afsluiting (PTA)

Quickscan Programma van Toetsing en Afsluiting (PTA)

Wil je met alle ervaringen van de examens van afgelopen periode nog een laatste check van je PTA?

Met de quickscan PTA en een gesprek met een van onze adviseurs krijg je binnen een dag inzicht in wat beter moet bij het vaststellen van PTA's en wat beter kan in de organisatie van het toetsbeleid. Na afloop van het gesprek heb je concrete adviezen voor verbetering van de PTA’s. Ook weet je wat op langere termijn passende maatregelen zijn voor de kwaliteitsborging van de schoolexamens.

Hoe gaan wij te werk?

De Quickscan PTA is een praktisch instrument waarmee onze adviseurs snel inzichtelijk kunnen krijgen wat verbeterpunten zijn voor jouw PTA’s. Wij voeren aan de hand van dit instrument gesprekken met de schoolleiding, de examensecretaris, afdelingsleiders en een representatieve vertegenwoordiging van vaksecties. Op dezelfde dag krijg je een mondelinge terugkoppeling van onze bevindingen en wat voor jouw school verbeterpunten zijn. Desgewenst maken wij hiervan na afloop een kort samenvattend verslag.

Om de quick scan zo goed mogelijk af te stemmen op jouw situatie, maken we graag een afspraak voor een oriënterend gesprek. Zie onze contactgegevens hieronder. 

Interesse in deze quickscan?

Neem dan contact op met Sander of Roel.

Direct contact opnemen? Bel of mail ons.

033 - 453 43 43 cps@cps.nl

Zoek in de website