Sluiten

Zoeken in de website

Schoolontwikkeling

Hoe werkt u aan een sterke school?

Als schoolleider komt u voor uiteenlopende vragen te staan in uw streven een zo goed mogelijke school te zijn. Soms vanuit een sterke positie: u vraagt zich dan af wat u kunt doen om die uitstekende resultaten ook de komende jaren vast te kunnen houden, of hoe uw school er maximaal aan bij kan dragen dat leerlingen zich ontwikkelen.

Soms ook vanuit een probleem dat u aan wilt pakken. De school voldoet niet aan de wettelijke vereisten, de scores op de toetsen lopen achter, de instructie in de les is niet optimaal of uw school onderscheidt zich onvoldoende. Of misschien wilt u uw eigen rol wel verder ontwikkelen. 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij helpen u graag problemen op te lossen, ambities waar te maken en daarin de juiste keuzes te maken. Wij geven advies, professionaliseren uw team, of begeleiden uw school tijdens uw verbetertraject. Scholen benaderen ons vaak op thema's als:

Een sterke school: leidinggeven aan schoolontwikkeling
The Leader in Me: de 7 gewoonten van Covey in het onderwijs
Lesson Study (teamleren) opzetten in uw school
> Leiderschap

Wij hebben al veel teams begeleid naar betere resultaten. Daardoor hebben we veel ervaring en kennis opgedaan over wat wel, en wat niet werkt. Die zetten we graag in om in relatief korte tijd veel waarde voor u toe te voegen.

Met ruim 50 specialisten in ons team, kunt u altijd rekenen op de beste expertise voor uw vraag. 

Wij werken voor individuele scholen, maar doen ook graag grote projecten in opdracht voor besturen en gemeenten.