Sluiten

Zoeken in de website

Yollen - algemeen

Yollen - de digitale lesobservatietool


Op vrijwel iedere school vinden lesbezoeken plaats, wellicht ook bij u. Want goede feedback van collega-docenten en teamleiders geeft leraren de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en te groeien in hun vak. 

Ten opzichte van traditionele vragenlijsten biedt digitaal observeren een aantal belangrijk voordelen. Het scheelt niet alleen tijd, gedoe en papieren rompslomp, u brengt bovendien in één keer leraar- en leerlingengedrag in kaart.

Een van de meest geavanceerde tools die digitaal observeren mogelijk maakt, is Yollen. Met Yollen helpt u leraren effectiever te worden en hun vaardigheden uit te breiden. Deze nieuwe tool is de opvolger van de Lesobservatieapp en is gebaseerd op het model van de zes rollen van de leraar.

Yollen informatiebijeenkomsten

Wilt u meer weten over de voordelen van digitaal observeren en de mogelijkheden van Yollen? Kom dan naar een van de gratis Yollen introductiebijeenkomsten op:

  • 23 november in het MBO College Zuidoost te Amsterdam.

    Aanmelden
  • 7 december in de Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle.

    Aanmelden

De bijeenkomsten beginnen om 14.00 uur en we sluiten om 16:30 af met een borrel. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving.

Dit komt u te weten tijdens de Yollen informatiebijeenkomsten 

  • Wat de voordelen zijn van digitaal observeren.
  • Welke mogelijkheden Yollen u en uw collega’s te bieden heeft.
  • Hoe Yollen in zijn werk gaat.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de bijeenkomst te komen, maar wilt u wel meer weten? Neem dan contact op met Ingrid Dirksen via 0629502926 of i.dirksen@cps.nl.