Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

U bent hier:
CPS
Alle boeken

Alle boeken

CPS Uitgeverij 

CPS Uitgeverij brengt praktische boeken uit voor onderwijsprofessionals die beter willen worden in hun vak. De boeken zijn geschreven door adviseurs van CPS die de meest recente inzichten en actuele kennis aanvullen met een flinke dosis praktijkervaring. De theorie in deze boeken wordt altijd aangevuld met herkenbare praktijkvoorbeelden, tips, reflectievragen, werkvormen en handige bijlagen.

Zoek een boek
U kunt een boektitel zoeken via de zoekbalk hierboven of selecteren op een thema aan de linkerzijde. 

 1. Formatief toetsen in de les (2020)
  Meer informatie

  Formatief toetsen in de les

  € 32,50

  Toetsen van het leren, om te leren

  Wil jij weten hoe je formatief toetsen kunt toepassen in jouw lessen? In Formatief toetsen in de les introduceren de auteurs een model van formatief toetsen, om dit cyclische proces zichtbaar te maken en om te kunnen gebruiken bij het ontwerpen van jouw lessen.

 2. Kaartspel Startgesprek
  Meer informatie

  Kaartspel Startgesprek

  € 22,50

  Ouderbetrokkenheid 3.0

  Het Kaartspel Startgesprek Ouderbetrokkenheid 3.0 van CPS is een handig hulpmiddel, waarmee je als leerkracht gemakkelijk open en effectieve gesprekken op gang brengt. Het spel bevat 45 kaarten met daarop allerlei gesprekssuggesties voor de onder-, midden- en bovenbouw.

 3. Taalportfolio Frans A1 klassenset
  Meer informatie

  Taalportfolio Frans A1 klassenset

  € 59,95

  Bestel hier jouw Taalportfolio Frans A1 klassenset. Deze klassenset bestaat uit 25 portfolio's (niveau A1) en een handleiding.

 4. Taalportfolio Frans A2 klassenset
  Meer informatie

  Taalportfolio Frans A2 klassenset

  € 59,95

  Bestel hier jouw Taalportfolio Frans A2 klassenset. Deze klassenset bestaat uit 25 portfolio’s (niveau A2) en een handleiding.

 5. Taalportfolio Frans B1 klassenset
  Meer informatie

  Taalportfolio Frans B1 klassenset

  € 59,95

  Bestel hier jouw Taalportfolio Frans B1 klassenset. Deze klassenset bestaat uit 25 portfolio’s (niveau B1) en een handleiding.

 6. Taalportfolio Frans klassenset - 3 leergangen
  Meer informatie

  Taalportfolio Frans klassenset - 3 leergangen

  € 179,85 € 150,00

  A1, A2 en B1

  Bestel hier alle Taalportfolio Frans klassensets (A1, A2 en B1) t.w.v. € 179,85 nu voor € 150! Je ontvangt 25 portfolio's A1, 25 portfolio's A2 en 25 portfolio's B1 inclusief handleiding.

 7. De zesde rol van de leraar
  Meer informatie

  De zesde rol van de leraar

  € 29,95

  De leercoach

  De zesde rol van de leraar, de leercoach, is van belang bij het vormgeven van gedifferentieerd-, gepersonaliseerd- en/of zelfregulerend leren op school. De leercoach ondersteunt hedendaags leren. Deze herziene uitgave biedt concrete handvatten voor leraren om hun effectiviteit als leercoach te vergroten.

 8. Differentiëren is te leren! (vo/mbo)
  Meer informatie

  Differentiëren is te leren! (vo/mbo)

  € 32,50

  Omgaan met verschillen in het vo en mbo

  Deze herziene uitgave van Differentiëren is de leren! is geschikt voor het vo én mbo. Het geeft praktische handvatten, voorbeelden en toepassingsmogelijkheden om differentiëren in uw lessen vorm te geven.

 9. Motivatie is een werkwoord
  Meer informatie

  Motivatie is een werkwoord

  € 23,50

  Wat kun je doen om leerlingen gemotiveerd te krijgen en te houden? Het boek Motivatie is een werkwoord geeft inzicht in wat motivatie is en welke factoren van invloed zijn op de motivatie van leerlingen.

 10. Differentiëren is te leren! (po)
  Meer informatie

  Differentiëren is te leren! (po)

  € 33,50

  Omgaan met verschillen in het basisonderwijs

  Dit boek beschrijft waarom differentiëren zo zinvol is voor alle leerlingen. Het boek gaat ook over hoe u kunt differentiëren en vooral over hoe u differentiatie organiseert.