Spring naar mobiele navigatie

Professionaliseren met het team

Van schoolontwikkeling tot studiedag

Kunnen jullie een scholing voor de directeuren en ib-ers in onze stichting verzorgen die gericht is op de analyse van de leeropbrengsten, kwaliteitsverbetering en aansturing van de kwaliteitszorg? Kan CPS een teamtraining aanbieden waarin het team inhoudelijke expertise krijgt aangereikt over leesonderwijs? Ik zoek een training voor zo’n 20 mentoren op onze school. Omdat we leerlingen meer maatwerk willen bieden, is er behoefte om mentoren te laten (bij)scholen tot coach. Het zijn zo maar voorbeelden van vragen die wekelijks bij ons binnen komen. Wat kan CPS voor je betekenen als het gaat om professionalisering?
Foto bij thema professionalisering - website.png

Het zijn zo maar voorbeelden van vragen die wekelijks bij ons binnen komen. Wat kan CPS voor je betekenen als het gaat om professionalisering?

Vraag naar de mogelijkheden

Professionaliseren in een bredere aanpak

Wij helpen je om succesvol veranderingsprocessen en schoolontwikkeling op gang te brengen. Wij begeleiden het proces, geven gericht advies en verzorgen professionalisering op maat. Bekijk enkele voorbeelden van opdrachten en klantcases 

marimba bij klantcase.jpg     


Annabelle van Wijk, directeur CBS Marimba

Wilde de sociale veiligheid vergroten met de 7 gewoonten van Covey (The Leader in Me).
Lees de klantcase

Kees Kalkman: Kwartiermaker HR-functie CVO

Wilde een management development traject om goed werkgeverschap te tonen. 
Lees de klantcase

Lees meer klantcases

Een studiedag

Wil je als team scholen en ontwikkelen vanuit een gezamenlijke mindset? Bij ons kan je terecht voor een training die naadloos bij je thema aansluit. Op maat of een bestaande training. 
Lees meer

Ervaren adviseurs en trainers met veel expertise

Veel expertise onder een dak

Met zo'n 30 specialisten hebben wij een schat aan kennis in huis op actuele thema's als: lesgeven - leiderschap - taal - ouderbetrokkenheid - Leader in Me/de 7 gewoonten van Covey.

Ervaren adviseurs en trainers

Onze adviseurs en trainers zijn echte experts als het gaat om vakinhoud, vakdidactiek, pedagogiek en inzichten hoe mensen tot leren komen. Ze kennen het vak als geen ander omdat ze zelf les of leiding hebben gegeven in het onderwijs. Onze trainingen worden door de deelnemers met gemiddeld een 8.6 beoordeeld.

Kenmerken van onze trainingen:

  • Leren door te doen: praktisch gericht op uw schoolsituatie
  • Gebaseerd op de meest recente inzichten.

Interesse?

Neem dan gerust contact met ons op.
Je kan ons bellen [033] 453 43 43.
Of stel je vraag gewoon via het contactformulier op deze pagina.

Direct contact opnemen? Bel of mail ons.

033 - 453 43 43 cps@cps.nl

Zoek in de website