Spring naar mobiele navigatie

Professionaliseren met het team

Van schoolontwikkeling tot training op maat

Kunnen jullie voor de directeuren en ib'ers in onze stichting een scholing verzorgen die gericht is op de analyse van de leeropbrengsten, kwaliteitsverbetering en aansturing van de kwaliteitszorg? Hebben jullie een teamtraining met inhoudelijke expertise over leesonderwijs? Kunnen jullie ons mentorenteam scholen in een meer coachende rol naar de leerlingen toe? Het zijn zo maar een paar voorbeelden van vragen die wekelijks bij ons binnen komen.
Vraag naar de mogelijkheden
Foto bij thema professionalisering - website.png

Als je schoolbreed aan een specifiek thema werkt, wil je een inhoudelijk programma dat hier naadloos op aansluit. Met veel specialisten in huis kunnen we voor elk onderwerp de beste expert of experts voor je selecteren. Of het nu gaat om een training, een inspirerende serie workshops of een belangrijke key-note speaker. 

Teamscholing of training via het open aanbod

Wil je als team scholen en ontwikkelen vanuit een gezamenlijke mindset? Bij ons kan je terecht voor een training die naadloos bij je thema aansluit. Op maat of een bestaande training. 

Aanvragen

Trainingsaanbod 2023

In het trainingsaanbod van CPS Academie richten we ons op actuele vragen ten aanzien van vakinhoud, vakdidactiek, pedagogiek en hoe leerlingen tot leren komen. Maar ook op leiderschap en schoolontwikkeling en het samenwerken met ouders en zorg. Grote kans dus dat je in het aanbod van CPS Academie precies de training vindt die je zoekt. De meeste trainingen kan je ook op je school inzetten, al dan niet met een stukje maatwerk. 

Bekijk hier het gehele aanbod aan trainingen of download onze brochure.

Brochure PO 2023 - afbeelding voor web     Brochure VO & MBO 2023 - afbeelding voor web
    Download brochure PO         Download brochure VO/MBO  

Ervaren adviseurs en trainers met veel expertise

Veel expertise onder een dak

Met zo'n 30 specialisten hebben wij een schat aan kennis in huis op actuele thema's als: lesgeven - leiderschap - taal - ouderbetrokkenheid - Leader in Me/de 7 gewoonten van Covey.

Ervaren adviseurs en trainers

Onze adviseurs en trainers zijn echte experts als het gaat om vakinhoud, vakdidactiek, pedagogiek en inzichten hoe mensen tot leren komen. Ze kennen het vak als geen ander omdat ze zelf les of leiding hebben gegeven in het onderwijs. Onze trainingen worden door de deelnemers met gemiddeld een 8.6 beoordeeld.

Kenmerken van onze trainingen:

  • Leren door te doen: praktisch gericht op uw schoolsituatie
  • Gebaseerd op de meest recente inzichten.

Cedeo Keurmerk

OnderwijsadviesFC CPS is Cedeo erkend voor het onderdeel Onderwijsadvies.

      

   
"Ik heb van de deelnemers aan de opleiding alleen maar hele positieve geluiden gehoord. Het sloot volgens hen heel goed aan bij de dagelijkse praktijk en tijdens de lessen was er een veilige omgeving, waarin men zich vrij voelde om dingen te uiten. Zelf ben ik door de trainer keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen."
(Citaat uit uit het Cedeo rapport van 2021.)

Interesse?

Neem dan gerust contact met ons op.
Je kan ons bellen [033] 453 43 43.
Of stel je vraag gewoon via het contactformulier op deze pagina.

Professionaliseren in een bredere aanpak

Wij helpen je om succesvol veranderingsprocessen en schoolontwikkeling op gang te brengen. Wij begeleiden het proces, geven gericht advies en verzorgen professionalisering op maat. Bekijk enkele voorbeelden van opdrachten en klantcases 

marimba bij klantcase.jpg     


Annabelle van Wijk, directeur CBS Marimba

Wilde de sociale veiligheid vergroten met de 7 gewoonten van Covey (The Leader in Me).
Lees de klantcase

Kees Kalkman: Kwartiermaker HR-functie CVO

Wilde een management development traject om goed werkgeverschap te tonen. 
Lees de klantcase

Lees meer klantcases

vraag

Vraag naar scholing

Direct contact opnemen? Bel of mail ons.

033 - 453 43 43 cps@cps.nl

Zoek in de website