Zoeken in de website

Professionaliseren met het team

Studiedag

Onderwijsprofessionals werken constant aan het vergroten van kennis en vaardigheden in het kader van schoolontwikkeling. Er worden studiedagen gepland om daar als team aan te werken en een gezamenlijke mindset te realiseren.

Werkt u schoolbreed aan een thema en zoekt u een training die hierbij aansluit? Zoekt u een partner die met u mee kan denken en het programma van die dag kan verzorgen? Bijvoorbeeld met een plenaire lezing gevolgd door op de praktijk gerichte workshops? Of organiseert u een congres? CPS kan op dit vlak veel voor u betekenen. Bijvoorbeeld met een training op maat, door een bestaande training van CPS Academie op uw school te geven of door u te ondersteunen bij het vormgeven van de gewenste schoolontwikkeling. 

Op maat gemaakt

Elke school is uniek en heeft eigen uitdagingen. CPS maakt voor u een training op maat of een bredere aanpak waar professionalisering deel van uitmaakt. Met veel specialisten in huis kunnen we voor elk onderwerp de beste expert of experts voor u selecteren. 


Een bestaande training

De meeste trainingen uit het open aanbod van CPS Academie kunt u ook op uw school inzetten, al dan niet met een stukje maatwerk.

Bekijk het aanbod op www.cps.nl/academie
Of download de brochure voor PO
Of download de brochure voor VO/ (V)MBO

Populaire training PO

Populaire training VO / (V)MBO

7 habits (Covey) in 7 uur Differentiëren is te leren 
Begrijpend lezen en luisteren Examentrainingen
Een beredeneerd aanbod in groep 1 en 2 Formatief toetsen in de praktijk
Leergang Leescoach > De Leercoach: de zesde rol van de leraar
Passende perspectieven voor leerlingen       met specifieke onderwijsbehoeften    Leerlingen motiveren
Covey's 7 habits voor je mentoraat
Timemanagement volgens Covey Timemanagement volgens CoveyVeel expertise onder een dak

Met ruim 50 specialisten hebben wij een schat aan kennis in huis. Daardoor kunnen we u professionalisering bieden op actuele thema's als:

  • lesgeven
  • taal
  • rekenen
  • ouderbetrokkenheid
  • schoolontwikkeling

Lees meer over deze thema's.

Ervaren trainers

Onze trainers zijn echte experts als het gaat om vakinhoud, vakdidactiek, pedagogiek en inzichten hoe mensen tot leren komen. Ze kennen het vak als geen ander omdat ze zelf les of leiding hebben gegeven in het onderwijs. Onze trainingen worden door de deelnemers met gemiddeld een 8.1 beoordeeld.

Kenmerken van onze trainingen:

  • Leren door te doen: praktisch gericht op uw schoolsituatie
  • Gebaseerd op de meest recente inzichten.

Interesse?

Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of uw vraag gewoon via het contactformulier op deze pagina aan ons stellen.

(c) 2018 CPS Onderwijsontwikkeling en advies