Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

Werkboek Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!

Werkboek Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!

Bestelnummer:
32395
Onderwijssoort:
Voortgezet onderwijs en Beroepsonderwijs
Auteur(s):
Sean Covey
Uitgever/Jaar:
Business contact, 2014
Materiaal:
Boek: paperback, 232 pag.
ISBN:
9789047001720
Reviews:
Lees/schrijf review(s)
In winkelmand € 20,00

Dit werkboek helpt jongeren om de ideeën uit Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! toe te passen op hun eigen leven; het staat vol tips en trucs, invuloefeningen, enquêtes en doelijstjes waarmee zij heel praktisch aan het werk kunnen om hun leven beter, leuker en spannender te maken. Het werkboek kan thuis of op school, samen met klasgenoten, gebruikt worden. Er zijn in Nederland scholen die het zelfhulpboek en dit bijbehorende werkboek in hun onderwijsprogramma hebben opgenomen.

Dit praktische werkboek hoort bij het zelfhulpboek Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! en is niet bruikbaar zonder dat boek. Er wordt regelmatig naar paginanummers in het zelfhulpboek verwezen. Verder bevat het beschrijvingen van activiteiten, persoonlijke vragen, introspectieve vragen, ruimte om aantekeningen te maken, tests, invuloefeningen, illustraties en cartoons, etcetera.

Wilt u meer weten over hoe u met de 7 gewoonten op school aan de slag kunt? Lees meer over Covey en het voortgezet onderwijs.

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een reactie
Plaats een review
Kalender (dd-mm-jjjj)