Sluiten

Zoeken in de website

Boeken en publicaties

Zoeken

U bent hier:
CPS
Alle boeken
Ouderbetrokkenheid

Set Ouderbetrokkenheid

School in de Samenleving, Leren met Ouders en Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0

Bestelnummer:
32413
Onderwijssoort:
Primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs
Auteur(s):
Uitgever/Jaar:
Materiaal:
3 publicaties
Reviews:
Lees/schrijf review(s)
In winkelmand € 91,25

Deze set bestaat uit Leren met ouders, Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0 en Handboek School in de samenleving. Nu te bestellen voor een voordelige setprijs: van € 107,40 voor € 91,25!

Een goede samenwerking tussen ouders en de school is belangrijk. Ouderbetrokkenheid levert een grote bijdrage aan het leersucces van kinderen. Met deze boeken heeft u de drie meest actuele CPS-uitgaven rondom dit belangrijke thema direct in huis.

Leren met ouders

Onderwijs op maat door unieke samenwerking

Het boek Leren met Ouders gaat over een innovatieve manier van werken voor het verbeteren van leerresultaten en het welbevinden van leerlingen. Leren met Ouders maakt gebruik van de inzet van ouders door hen uit te nodigen hun eigen kinderen te ondersteunen in het leren op school, thuis, onder schooltijd of daarna.

Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0

Het Handboek Ouderbetrokkenheid 3.0 helpt scholen en leraren om de samenwerking met ouders vorm te geven op een manier die bij de school past. Het beschrijft de rol van ouders op school en geeft uitleg over hun gedrag. Dit boek bevat veel voorbeelden uit de dagelijkse onderwijspraktijk en praktische tips over uiteenlopende onderwerpen. Inclusief direct bruikbare bijlagen zoals formats, checklijsten, stappenplannen en voorbeeldbrieven.

Handboek School in de samenleving

De samenlevingsgerichte school van de 21e eeuw

Goed contact tussen school en ouders levert iedereen winst op: de school, de ouders en vooral de leerling. Dit complete handboek geeft schoolleiders en leraren ideeën, tips en instrumenten.

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een reactie
Plaats een review
Kalender (dd-mm-jjjj)