Sluiten

Zoeken in de website

Interim onderwijsprofessionals

U zoekt een directeur of teamleider?

In ons contact met de praktijk merken we dat steeds meer scholen behoefte hebben aan tijdelijke professionals. Om een intern begeleider te vervangen die met zwangerschapsverlof gaat. Een teamleider op te vangen die onverwacht is uitgevallen. Of een ervaren interim schoolleider te vinden die tijdens een veranderingsproces de dagelijkse leiding op zich kan nemen. Zelfs als er al iemand is aangenomen of als de werving nog loopt; de start van een nieuwe collega sluit niet altijd naadloos aan op een (onvoorzien) vertrek.

Wat voor u de reden ook is, u kunt bij CPS terecht als u op zoek bent naar een direct inzetbare interim schooldirecteur (PO en VO) of teamleider (PO en VO). En dat brengt een aantal unieke voordelen met zich mee.

Onze interim professionals zijn tevens CPS-adviseur. U kunt rekenen op iemand met diepgaande kennis en uitgebreide ervaring als het gaat om schoolontwikkeling. Een expert met frisse ideeën die uit eigen ervaring weet hoe andere scholen te werk gaan, die vernieuwingen kan implementeren, een uitgebreid netwerk heeft en een beroep kan doen op de expertise van zo’n vijftig andere CPS-adviseurs.

"In 2018 zal er een tekort van ruim 1.824 fte aan leraren en directeuren zijn in het  primair onderwijs en 813 in het voortgezet onderwijs."
- Arbeidsmarktramingen Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Een interim kracht met een brede expertise

  • Kan op meerdere niveaus meedenken en bijdragen (onderwijskundig, leidinggeven, personeelsbeleid, financieel etc.)
  • Heeft ervaring met complexe en uiteenlopende situaties
  • Weet veranderingen succesvol door te voeren
  • Heeft een groot netwerk
  • Kan een beroep doen op de deskundigheid van zo'n 50 andere CPS-adviseurs

Met een interim onderwijsprofessional van CPS haalt u een betrokken collega in huis die het klappen van de zweep kent. U maakt zelf een selectie uit de door ons aangedragen kandidaten. 

Direct de kandidaat van uw keuze

  • Keuze uit meerdere kandidaten
  • Per direct en voor (on)bepaalde tijd inzetbaar

Vergoeding

Als u als PO bestuur voldoet aan de voorwaarden van het Vervangingsfonds dan komt u bij ziektevervanging in aanmerking voor een vergoeding.

Zoekt u een interim onderwijsprofessional?

Als u wilt, is het snel geregeld. Leg gerust uw situatie en wensen aan ons voor. Veelal kunnen we binnen enkele dagen al geschikte kandidaten aan u voorstellen.