Sluiten

Zoeken in de website

Open/sluit dit paneel

     

Wegens succes ook in 2021 weer een Summerschool

Summerschool 2021

75 jaar korting

Wij 75 jaar, jij 7,5% korting...
...op alle Summerschool trainingen

Wil je professionaliseren in een ontspannen, zomerse sfeer? Wij bieden in augustus een aantal populaire én nieuwe trainingen aan zodat je het schooljaar met een frisse blik kunt starten. Onderstaande trainingen kun je tijdens deze Summerschool volgen.

Projectmanagement in het onderwijs
Deze tijd, waarin er in het onderwijs ‘veel meer incidenteel geld’ beschikbaar is voor allerlei projecten om de vertragingen in het onderwijs in te lopen, vraagt om een sterk projectmanagement. Schoolleiders vragen NPO gelden aan, verwoorden doelen, zetten gelden (activiteiten, extra formatie, leertijd)  in, en zullen moeten gaan verantwoorden of de beoogde doelen gerealiseerd zijn.
Eendaagse training op 24 augustus (po/vo/mbo)

Het onderwijs aan het jonge kind voor leidinggevenden (po)
Als schoolleider of intern begeleider kunt u leerkrachten van groep 1 en 2 beter begeleiden en monitoren om opbrengstgericht te handelen door de juiste vragen te stellen.
Eendaagse training op 24 augustus 2021

Actief met woordenschat bij de vreemde talen - online (vo/mbo)
Op veel scholen wordt het aantal cijfertoetsen teruggebracht. Voor de vreemde talen stelt je dit voor een probleem: hoe zorg je ervoor dat je leerlingen woordenschat verwerven zónder de beruchte stok achter de deur van de vocabulairetoets of schriftelijke overhoring?
Eendaagse trainng op 25 augustus 2021

Vragen?

Heb je vragen over een van deze trainingen? Neem dan contact op met CPS Academie via academie@cps.nl of bel [033] 453 43 03.