Sluiten

Zoeken in de website

Open/sluit dit paneel

     

Wegens succes ook in 2018 weer een Summerschool

Summerschool 2018

Wilt u graag professionaliseren in een ontspannen, zomerse sfeer? Wij bieden u in augustus een aantal populaire trainingen aan zodat u het schooljaar met een frisse blik kunt starten. Onderstaande trainingen kunt u tijdens deze Summerschool volgen. 

Leerlingen motiveren (vo/mbo)
Minder worstelen met ongemotiveerde en niet-taakgerichte leerlingen. U krijgt inzicht en toepasbare handvatten om uw leerlingen te motiveren op een wijze die u en uw leerlingen past. 
Tweedaagse training op 22 en 23 augustus 2018.

Monitoren leesbegrip (po)
Inzichten en ideeën eigen maken waarmee u formatief toetsen en monitoren van leesbegrip voor uw schoolspecifieke situatie verantwoord vormgeeft.
Eendaagse training op 22 augustus 2018.

Timemanagement volgens Covey: zo verlaag je werkdruk in het onderwijs (po/vo/mbo)
Heeft een werkdag vaak te weinig uren? Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met prominente breinwetenschappers en vergroot meetbaar uw effectiviteit voor dit nieuwe schooljaar met de 5 Choices Essentials.
Eendaagse training op 22 augustus en op 29 augustus 2018.

7 Habits voor leidinggevenden (po/vo/mbo)
Intensieve en praktijkgerichte ervaringstraining die uitgaat van de grondbeginselen van inspirerend leiderschap van Stephen Covey. 
Tweedaagse training op 29 en 30 augustus 2018.

Differentiëren is te leren! (vo/mbo) 
Geen mens is hetzelfde, geen leerling is hetzelfde. Maar het doel voor alle leerlingen is wel gelijk: een zo hoog mogelijke leeropbrengst realiseren.
Tweedaagse training op 29 en 30 augustus 2018

Klassenmanagement: greep op de groep (po/vo/mbo)
Deze training geeft u concrete, direct toepasbare inzichten en vaardigheden aangereikt om negatieve patronen te doorbreken en doelmatig met leerlingen te communiceren.
Tweedaagse training op 29 en 30 augustus 2018

Beoordelen van lessen met 'De zes rollen van de leraar' (po/vo/mbo)
Er kunnen allerlei situaties zijn waarin u een les bijwoont. Hoe waarborgt u de kwaliteit van de les en de objectiviteit van uw beoordeling?
Eendaagse training op 29 augustus 2018.

Vragen?

Heeft u vragen over een van deze trainingen of deze kortingsactie? Neemt u dan contact op met CPS Academie via academie@cps.nl of bel [033] 453 43 03.