Sluiten

Zoeken in de website

Open/sluit dit paneel

     

Wegens succes ook in 2019 weer een Summerschool

Summerschool 2019

Wil je graag professionaliseren in een ontspannen, zomerse sfeer? Wij bieden in augustus een aantal populaire trainingen aan zodat je het schooljaar met een frisse blik kunt starten. Onderstaande trainingen kun je tijdens deze Summerschool volgen. 

Leerlingen motiveren (vo/mbo)
Minder worstelen met ongemotiveerde en niet-taakgerichte leerlingen. Je krijgt inzicht en toepasbare handvatten om je leerlingen te motiveren op een wijze die bij jou en je leerlingen past. 
Tweedaagse training op 19 en 21 augustus 2019.

Differentiëren is te leren! (vo/mbo)
Geen mens is hetzelfde, geen leerling is hetzelfde. Maar het doel voor alle leerlingen is wel gelijk: een zo hoog mogelijke leeropbrengst realiseren.
Tweedaagse training op 19 en 20 augustus 2019

Timemanagement volgens Covey (po/vo/mbo)
Heeft een werkdag vaak te weinig uren? Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met prominente breinwetenschappers en vergroot meetbaar je effectiviteit voor dit nieuwe schooljaar met de 5 Choices Essentials. Zo verlaag je werkdruk in het onderwijs.
Eendaagse training op 20 augustus 2019.

Formatief toetsen in de les (vo/mbo)
Hoe krijg je zicht op de voortgang van al je leerlingen? Formatief toetsen vormt één van de schakels in dit proces.
Anderhalfdaagse training op 22 augustus en 26 september2019.

Examentraining Moderne Vreemde Talen (vo)
Wil je je leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op het examen leesvaardigheid en nu al oefenen met opdrachten die straks worden gevraagd? Deze training biedt concrete handvatten om aan de slag te gaan.
Eendaagse training op 23 augustus 2019.

7 Habits voor leidinggevenden (po/vo/mbo)
Intensieve en praktijkgerichte ervaringstraining die uitgaat van de grondbeginselen van inspirerend leiderschap van Stephen Covey. 
Tweedaagse training op 26 en 27 augustus 2019.

Vragen?

Heb je vragen over een van deze trainingen? Neem dan contact op met CPS Academie via academie@cps.nl of bel [033] 453 43 03.