Sluiten

Zoeken in de website

Open/sluit dit paneel

     

Wegens succes ook in 2020 weer een Summerschool

Summerschool 2020

Wil je professionaliseren in een ontspannen, zomerse sfeer? Wij bieden in augustus een aantal populaire trainingen aan zodat je het schooljaar met een frisse blik kunt starten. Onderstaande trainingen kun je tijdens deze Summerschool volgen. 

Timemanagement volgens Covey (po/vo/mbo)
Heeft een werkdag vaak te weinig uren? Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met prominente breinwetenschappers en vergroot meetbaar je effectiviteit voor dit nieuwe schooljaar met de 5 Choices Essentials. Zo verlaag je werkdruk in het onderwijs.
Eendaagse training op 19 augustus 2020.

Beoordelen van lessen met 'De zes rollen van de leraar' (po/vo/mbo)
Tijdens deze training scherp je je waarnemingskwaliteiten en je beoordelingsvermogen aan. Hierdoor verricht je betere lesobservaties en voer je na afloop effectievere gesprekken.
Eendaagse training op 24 augustus 2020.

7 Habits voor leidinggevenden (po/vo/mbo)
Deze training geeft nieuwe en ervaren leidinggevenden een reeks hulpmiddelen om de actuele managementuitdagingen  aan te gaan.
Tweedaagse training op 24 en 28 augustus 2020.

Formatief toetsen in de les (vo/mbo)
Hoe krijg je zicht op de voortgang van al je leerlingen? Formatief toetsen vormt één van de schakels in dit proces.
Anderhalfdaagse training op 24 augustus en 1 oktober 2020.

Effectief technisch en begrijpend leesonderwijs in de startblokken (po)
Je krijgt inzicht in dat wat ertoe doet bij technisch en begrijpend lezen en welke keuzes je voor het aanbod kunt maken los van de methode. 
Eendaagse training op 25 augustus 2020.

Leren over leiderschap na de crisis (po, vo, mbo)
Begrijpen wij met elkaar waarom wat in de afgelopen periode heeft gewerkt of niet heeft gewerkt? Waarom hebben we het op deze manier aangepakt en niet anders? 
Training op 26 augustus met terugkombijeenkomst in de vorm van een webinar op 1 december 2020.

Effectief en motiverend literatuuronderwijs anno nu (vo)
Ervaar je weerstand bij het lezen van boeken voor jouw vak? Of heb je het gevoel dat het lezen van boeken en literatuur in jouw lessen meer is gaan lijken op het trekken aan een dood paard? Als je literatuuronderwijs en extensief lezen ervaart als een moeizaam iets sta je zeker niet alleen.
Eendaagse training op 28 augustus 2020.

Timemanagement volgens Covey (po/vo/mbo)
Heeft een werkdag vaak te weinig uren? Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met prominente breinwetenschappers en vergroot meetbaar je effectiviteit voor dit nieuwe schooljaar met de 5 Choices Essentials. Zo verlaag je werkdruk in het onderwijs.
Eendaagse training op 25 augustus 2020.

7 habits in 7 uur (po/vo/mbo)
Kennismaking met de 7 habits (Stephen Covey). Ervaar de principes achter een van de meest toegepaste concepten voor persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit.
Eendaagse training op 26 augustus 2020.

Examentraining Moderne Vreemde Talen (vo)
Wil je je leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op het examen leesvaardigheid en nu al oefenen met opdrachten die straks worden gevraagd? Deze training biedt concrete handvatten om aan de slag te gaan.
Eendaagse training op 26 augustus 2020.

Vakdidactisch coachen (po/vo/mbo)
Leren op school wordt vaak ervaren als saaie taken die afgemaakt moeten worden. Wat kan een docent organiseren om een lerende effectiever te ondersteunen om met plezier en meer succes te leren?
Eendaagse training op 27 augustus 2020.

Differentiëren is te leren! (vo/mbo)
Geen mens is hetzelfde, geen leerling is hetzelfde. Maar het doel voor alle leerlingen is wel gelijk: een zo hoog mogelijke leeropbrengst realiseren.
Tweedaagse training op 27 en 28 augustus 2020

Vragen?

Heb je vragen over een van deze trainingen? Neem dan contact op met CPS Academie via academie@cps.nl of bel [033] 453 43 03.