Zoeken in de website

Over CPS Academie

Trainingen voor PO, VO en MBO

Ieder jaar volgen duizenden onderwijsprofessionals een training of leergang bij CPS: van leerkracht tot schoolleider. Of het nu gaat om basisvaardigheden of ter verdieping van uw expertise, grote kans dat u in ons aanbod precies de training vindt die u zoekt: wij zijn de grootste aanbieder van nascholing voor het onderwijs.

Ervaren trainers

Onze trainers zijn echte experts als het gaat om vakinhoud, vakdidactiek, pedagogiek en inzichten hoe leerlingen tot leren komen. Ze kennen het vak als geen ander omdat ze zelf les of leiding hebben gegeven in het onderwijs.

Kenmerken van onze trainingen:

  • Leren in kleine groepen
  • Leren door te doen: praktisch gericht op de eigen schoolsituatie
  • Gebaseerd op de meest recente inzichten

Groot aanbod

Bekijk het actuele trainingsaanbod

Hoge kwaliteit

Deelnemers waarderen onze training gemiddeld met een 8.1. 

Vrijwel al onze trainingen zijn gevalideerd door Registerleraar of aangevraagd voor validatie en tellen dus mee voor uw professionaliseringsuren in het register.

Onze trainingen zijn Cedeo-erkend. We krijgen dit keurmerk omdat 94,4 % van de deelnemers (zeer) tevreden is. 


De training bij u op school

Vanaf 6 deelnemers is het vaak al interessant om de training op uw eigen locatie te laten verzorgen. Extra voordeel is dat we de training desgewenst op maat kunnen maken. Vraag advies via [033] 453 42 22 of geef uw voorkeuren door voor een vrijblijvende prijsopgave.

Referenties van klanten

"Ik heb veel nieuwe kennis en ideeën opgedaan en direct toe kunnen passen in mijn eigen lessen. De uitwisseling met andere cursisten was heel waardevol!"
Maurice van Oostrom, docent HM College, over de leergang tot rekencoördinator

"Dit was een van de weinige keren dat ik een cursus gevolgd heb die direct impact op mijn dagelijks handelen heeft gehad (en nog heeft). Ik blijf me richten op wat belangrijk is en kan dit steeds met relatief simpele/makkelijk toepasbare tools toepassen."
Wim van der Kamp, docent, over timemanagement volgens Covey

"Veel geleerd, erg inspirerend voor de volgende lessen. Ik vond het goed in elkaar zitten en ik kreeg er energie van. Dank je wel!"
Docent over de training klassenmanagement


Annuleringsvoorwaarden
Het kan natuurlijk gebeuren dat u toch niet aan de training kunt deelnemen waarvoor u zich heeft ingeschreven. Hoe zit dit dan? Download de annuleringsvoorwaarden.

 

(c) 2018 CPS Onderwijsontwikkeling en advies