Spring naar mobiele navigatie

Actuele vacatures

Werken bij CPS

Als medewerker bij CPS, werk je aan het beste onderwijs voor de leerlingen van nu en de samenleving van morgen. CPS bestaat al sinds 1946 en we zijn een gerenommeerde organisatie binnen het onderwijs.
Groepsfoto 2(totaal).jpg

Vacatures bij CPS

Werken bij CPS

Als medewerker bij CPS, werk je aan het beste onderwijs voor de leerlingen van nu en de samenleving van morgen. CPS bestaat al sinds 1946 en we zijn een gerenommeerde organisatie binnen het onderwijs. 

Hart voor het onderwijs

Bij ons werken mensen met hart voor het onderwijs. Onze medewerkers voelen zich stuk voor stuk verbonden met onze missie. Ze zijn nieuwsgierig, willen graag ontwikkelen en voorop lopen om een bijdrage te leveren aan goed onderwijs in heel Nederland.

Medewerkers

Bij CPS werken ongeveer 35 medewerkers: een aantal stafmedewerkers, maar vooral veel adviseurs, die bijna allemaal ook in de onderwijspraktijk hebben gewerkt. Ze hebben het naar hun zin bij ons: velen al meer dan 10 jaar, sommigen zelfs meer dan 20 of 30 jaar. Maar er zijn ook voldoende mensen die recenter gestart zijn en voor nieuwe inbreng zorgen.

Wat we zoeken

Als je bij CPS wilt komen werken, vragen we wel wat van je. Want kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Daarom vragen we van onze adviseurs relevante en specifieke kennis en ervaring, maar bijvoorbeeld ook goede commerciële en adviesvaardigheden.

Wat we bieden

We bieden ook veel: een prettige, informele en open sfeer, enthousiasme en gedrevenheid. Er zijn veel mogelijkheden en er is veel vrijheid om je eigen functie in te vullen. En natuurlijk bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld een prima reiskosten- en telefoonvergoeding, goede pensioenvoorzieningen en een ruime hoeveelheid vakantiedagen. 

Solliciteren?

Herken je onze passie? Sluit jouw expertise aan bij onze thema’s? Heb je relevante kennis en ervaring? Dan is werken bij CPS iets voor jou! Als op deze pagina geen vacatures staan, kun je wel een open sollicitatie doen. Goede kandidaten zijn altijd welkom voor een kennismaking. Je sollicitatie kun je sturen aan hr@cps.nl.

Direct contact opnemen? Bel of mail ons.

033 - 453 43 43 cps@cps.nl

Zoek in de website