Routebeschrijving CPS

Routebeschrijving, openbaar vervoer en parkeren


Ons kantoor is centraal gelegen in Amersfoort aan de Disketteweg 11op kantorenpark De Hoef. We zijn goed te bereiken via eigen vervoer en zeer goed bereikbaar als je met de trein komt. Vanaf station Amersfoort Schothorst is het 3 minuten lopen (zie kaart). Deze zomer zijn er van 6 juli tot 19 augustus wel werkzaamheden. Kijk hier voor meer informatie. 


Parkeren bij CPS

Het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Wij adviseren je daarom met klem om gebruik te maken van het openbaar vervoer of om, waar mogelijk, te carpoolen.

Het parkeerterrein van CPS bevindt zich achter het CPS-gebouw. Daar kom je door voorbij het pand te rijden en dan helemaal aan het einde links te gaan bij de slagboom. Voor het laten openen van deze slagboom, druk je op de bel van CPS/Driestar. De receptioniste kan de slagboom dan openen. De bordjes bij de parkeerplaatsen maken duidelijk welke plaatsen voor bezoekers van CPS bedoeld zijn.

Mochten de CPS-plaatsen op het parkeerterrein allemaal bezet zijn, dan kun je mogelijk parkeren op de parkeerplaats aan de andere kant van Disketteweg ter hoogte van nummer 2-4. Parkeren langs de Disketteweg zelf is sinds 1 april 2024 verboden.


Zoek in de website