Spring naar mobiele navigatie

Management Drives

Management Drives

Wat drijft jou in je werk? Met de methode Management Drives geeft CPS inzicht in de persoonlijke drijfveren van jou of je team. Wij zijn gecertificeerd partner van Management Drives: een unieke methode om naar personen, teams en organisaties te kijken. Deze methode is ook toepasbaar in andere werkgebieden en je persoonlijk leven.
Neem contact op
afbeelding MD pagina intro landingspagina.png

CPS helpt scholen om hun ambities waar te maken. Dat doen wij door scholen o.a. te helpen met onderwijskundige en beleidsmatige uitdagingen. Oplossingen moeten soms echter worden gezocht door in te zetten op leiderschap en een professionele cultuur. Management Drives is een methodiek die concrete handvatten biedt om (persoonlijk) leiderschap te versterken en de samenwerking in teams en de organisatie te optimaliseren.

Drijfveren

De-6-drijfveren md

Door denkpatronen en gewoonten in beeld te brengen via een vragenlijst achterhaal je jouw drijfveren. Ze voorspellen jouw gedrag, de motivatie om zaken wel of niet te doen. Het geeft verrassende nieuwe inzichten in je gedrag en wat dit voor jou betekent in de communicatie met een ander en in een team.

Dit leer je

  • Je stijl van werken
  • De voor- en nadelen daarvan
  • Wat je motiveert en belangrijk vindt
  • Waar je energie van krijgt, wat energie kost en waar je ontwikkelkansen liggen
  • Een basis voor coaching

Zo leer je

Het invullen van de online vragenlijst vraagt circa 20 minuten. De terugkoppeling neemt een uur in beslag. De vragenlijst kun je aanvragen door contact op te nemen met Thierry Keller.

Je ontvangt het boek "Een spannende kijk op leiderschap" om het geheel rustig na te lezen en een digitaal coachgesprek. Het is ook mogelijk om een coachgesprek op locatie te voeren.

Management Drives is zeer geschikt voor zowel persoonlijke coaching als teamcoaching. De test van Management Drives vormt de basis voor een maatwerktraject door de CPS-adviseur.

Wanneer je zicht hebt in je drijfveren, krijg je ook zicht op hoe je in je werk staat en hoe anderen dat doen.

Voor wie?


Deze methodiek is geschikt voor leraren, leidinggevenden en teams in het po, vo, mbo en hbo.

 

Heb je een vraag of wil je advies?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Zoek in de website