Spring naar mobiele navigatie

Onderwijsadviseurs gezocht

Onderwijsadviseurs gezocht

Wanneer je werkt als onderwijsadviseur of trainer bij CPS speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van leraren, schoolleiders en scholen. Dit doe je door het geven van trainingen zowel op scholen als binnen de CPS Academie, door het verzorgen van coaching en/of procesbegeleiding van ontwikkeltrajecten. Deze trajecten stem je af op de wens van de klant. Je levert maatwerk in toekomstbestendige oplossingen met de ambitie tot blijvend resultaat.

Vanwege onze groeiambities zijn we doorlopend op zoek naar collega’s die weten wat er in het onderwijs werkveld speelt. We zoeken collega’s die het leuk vinden om zelfstandig opdrachten te acquireren en uit te voeren bij diverse klanten door het hele land. Iemand die stevig in zijn schoenen staat, leergierig is, ambitieus en een didactische achtergrond heeft. Iemand die niet vies is van reizen en flexibele werktijden.

Wie zijn wij?

CPS is een adviesbureau voor het onderwijs. Wij werken op scholen in heel Nederland. Wij helpen scholen en mensen in het onderwijs die zich verder willen ontwikkelen. Onze adviseurs begeleiden bij schoolontwikkeling en trainen leraren en teams. We helpen scholen om ambities te benoemen en ze waar te maken. Dat doen we voor de leerlingen van nu en de samenleving van morgen. Herken je deze passie? Dan is werken bij CPS iets voor jou.   

CPS heeft een eigen stijl en werkwijze. Scholen benoemen vaak onze warme en persoonlijke benadering, de inbreng van deskundige expertise en het ontwikkelen en implementeren van integrale oplossingen met blijvend resultaat.

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde in deze afwisselende baan. De ene dag geef je een training, de volgende dag schrijf je een offerte en weer een dag later ben je in gesprek met een schoolleider voor het opzetten van een verandertraject. Naast acquisitieactiviteiten - waaronder het aangaan en onderhouden van contacten met (potentiële) opdrachtgevers - bestaan de inhoudelijke werkzaamheden van een adviseur uit:  

  • begeleiden van leraren, team/afdelingsleiders, schoolleiders met name binnen het voortgezet onderwijs
  • uitvoeren van trainingen, cursussen, workshops, coaching e.d. 
  • leidinggeven aan verandertrajecten op scholen  
  • ontwikkeling van (nieuw) materiaal, op basis van toekomstig duurzaam onderwijs
  • samenwerken met collega’s van CPS

Wij maken graag kennis met je als:

  • je aantoonbare expertise en ervaring in het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs of Middelbaar Beroepsonderwijs hebt
  • je over een proactieve houding beschikt en ondernemerschap toont
  • je over een brede kennis van het onderwijsveld beschikt
  • je oog hebt voor continue verbetering en toekomstbestendig onderwijs
  • graag wilt leren, wilt ontwikkelen en de verbinding aan wilt gaan met onze kernwaardes en onze collega’s

Wat bieden we je?

We bieden jou een afwisselende functie waarin je je expertise binnen het onderwijsveld en je visie op verbetering kunt combineren met ondernemerschap. De functie van onderwijsadviseur is een functie die je de mogelijkheid geeft om een bijdrage te leveren aan de professionalisering van scholen, maar waarin je daarnaast ook werkt aan je eigen professionalisering en ontwikkeling.

Je werkt in een team met collega’s die allemaal hun eigen expertise inbrengen en waar kennis uit te wisselen valt. CPS publiceert artikelen en boeken en door hieraan mee te werken krijg je de mogelijkheid om je kennis breed over te brengen. 

Het salarisniveau ligt - afhankelijk van opleiding en werkervaring - op schaal 10, 11 of 12. Dit komt in onze Arbeidsvoorwaarden Regeling en bijhorend salarishuis neer op een maandsalaris van min. € 2.874 - max. € 5.455 (bruto). 

Het CPS-kantoor in de buurt van station Schothorst in Amersfoort is onze thuisbasis, maar je werkt ook vanuit huis en brengt veel tijd door in je kantoor op vier wielen. Voor deze functie starten we met een jaarcontract. Uiteindelijk willen we je graag in vaste dienst aan onze organisatie toevoegen.  

Informatie en solliciteren

Beschik je over de vereiste ambitie, kennis en ervaring en voldoe je aan het geschetste profiel van adviseur? Dan maken we graag kennis met je. Gebruik hiervoor het solliciatieformulier hieronder en informeer ons waarom je geknipt bent voor de functie en op welke kennisgebieden jij inzetbaar bent als onderwijsadviseur.
Het gaat hierbij om een open vacature, we kunnen je niet garanderen dat er per direct ruimte is voor jou binnen onze organisatie.

Sollicitatieformulier

Kalender 
Brief en cv

Direct contact opnemen? Bel of mail ons.

033 - 453 43 43 cps@cps.nl

Zoek in de website