Spring naar mobiele navigatie

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

De gevoelde werkdruk en onzekerheid in het onderwijs is enorm. ‘Heb ik alles nog wel onder controle? Doe ik het wel goed? Heb ik alle leerlingen of collega’s nog wel in mijn vizier?’ Allemaal vragen waar veel medewerkers in het onderwijs mee kampen. Coaching helpt om overeind te blijven, om goed voor jezelf te zorgen en kwaliteit te blijven bieden in je werk.
Neem contact op
bij thema coaching.jpg

Waarom coaching bij CPS?

CPS kent het onderwijs van binnen en buiten. Van het primair onderwijs tot het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs en van docenten tot schoolleiders en bestuurders. We begrijpen vanuit ervaring in welke situatie je zit en hoe we je kunnen helpen. Onze coaches zitten door het hele land en werken met de professionele uitgangspunten van Nobco coaching. 

Coach kiezen

Tijdens een intakegesprek analyseren we wat jouw persoonlijke coachingsvraag is: wat wil je leren? Waar wil je je verder in ontwikkelen? Wat voor soort coach vind je prettig? Op basis daarvan stellen we iemand aan je voor. We checken of het inderdaad klikt en zoeken anders verder tot je tevreden bent. 

Vergoeding

Veel scholen hebben budget voor coaching. Vraag ernaar bij je leidinggevende. De meeste werkgevers zullen het prettig vinden dat je zelf aan de bel trekt en ondersteuning zoekt. Je geeft ermee aan dat je je wilt ontwikkelen en kwaliteit wilt blijven leveren. 

Vorm

CPS biedt coaching op verschillende manieren: live, online en wandelend.

Wil je meer weten?

Stel je vraag via het formulier onderaan deze pagina.

Kijk ook bij

Stel je vraag over coaching

Direct contact opnemen? Bel of mail ons.

033 - 453 43 43 cps@cps.nl

Zoek in de website