Zoeken in de website

Academie

 1. 05-10 2015

  Examentraining voor MVT

  1 dag in

  Wilt u uw leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op het examen leesvaardigheid en nu al oefenen met opdrachten die straks worden gevraagd? Deze training biedt u concrete handvatten om aan de slag te gaan.

   

 2. 06-10 2015

  Training De gesprekscyclus: van evalueren tot beoordelen via leren en motiveren

  Meerdaagse in

  Correcte en doelgerichte uitvoering van de gesprekscyclus draagt bij aan de kwaliteit van uw onderwijsaanbod. Met deze tweedaagse training weet u vanuit de juiste houding de juiste snaar te raken.

 3. 06-10 2015

  Training Passende Perspectieven voor leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften

  1 dag in

  Vanaf schooljaar 2014/2015 is iedere school verantwoordelijk om elke leerling die extra ondersteuning nodig heeft een passende plek te geven. Hoe zorgt u dat uw school hierop is voorbereid en wat betekent dit voor de leraar?

  Deze training vindt ook plaats op andere data.

 4. 06-10 2015

  Training 7 Habits in 7 Uur: Kennismaking met de 7 Habits (Stephen Covey)

  1 dag in

  Ervaar de principes achter een van de meest toegepaste concepten voor persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

 5. 07-10 2015

  Training Flipping the classroom: meer ruimte voor maatwerk

  1 dag in

  Deze training start ook op 2 februari 2016

  Flipping the classroom is een organisatievorm van onderwijs die klassikale kennisoverdracht aanvult en/of vervangt door instructiefilmpjes vóór en na de les.  Zodoende blijft er meer tijd over voor verwerking van het geleerde in de les en krijgt meer tijd voor het geven van feedback. Met Flipping the classroom kunt u uw leerlingen ook meer maatwerk en differentiatie bieden in en buiten de lessen. Ervaar het zelf en ga ermee aan de slag!

 6. 07-10 2015

  Training Klassenmanagement: greep op de groep

  Meerdaagse in

  Deze training geeft u concrete, direct toepasbare inzichten en vaardigheden aangereikt om negatieve patronen te doorbreken en doelmatig met leerlingen te communiceren.

 7. 08-10 2015

  Examentaaltraining

  1 dag in

  De invloed van taal is groot bij elk examenvak. De examens zijn taliger dan ooit. U kunt op een eenvoudige manier de slagingskans vergroten. Met een training examentaal voor bèta-, gamma- tot en met kunstvakken helpt u uw leerlingen examenvragen goed te begrijpen en beter te beantwoorden.

 8. 08-10 2015

  Training Succeservaringen met lezen in groep 3

  1 dag in

  In groep 3 vindt het aanvankelijk leesonderwijs plaats. Leerkrachten willen er graag alles aan doen om het leren lezen te laten slagen. In deze training komen de nieuwste inzichten over aanvankelijk lezen aan bod met effectief leesonderwijs als uitgangspunt.

   

 9. 08-10 2015

  Training 7 habits of Highly Effective People (Stephen Covey) voor leidinggevenden

  Meerdaagse in

  Nieuwe inschrijfmogelijkheid: start 26 november 2015

  De driedaagse training ‘7 Habits voor leidinggevenden' is een intensieve en praktijkgerichte ervaringstraining die uitgaat van de grondbeginselen van inspirerend leiderschap.

 10. 09-10 2015

  Leergang Basisvaardigheden voor middenmanagement

  Meerdaagse in

  Laatste plaats vrij voor de Leergang, start 9 oktober 2015!

  Deze Leergang start ook op 3 november 2015 

  U geeft nog niet zo lang leiding of u gaat binnenkort leidinggeven. Deze leergang is een enerverende ontdekkingsreis voor (toekomstig) managementtalent. De kennis en vaardigheden die u verwerft sluiten aan op de onderwijsactualiteit en werpen in de eigen schoolpraktijk direct vruchten af.

   

(c) 2015 CPS Onderwijsontwikkeling en advies