Zoeken in de website

Over CPS

Over CPS


Het beste onderwijs voor de leerlingen van nu en de samenleving van morgen.

Dat is onze missie.
Daarom helpen we scholen om hun ambities hierin te benoemen en waar te maken.
Wij geloven dat leraren de sleutel zijn tot goed onderwijs. 

Wij zijn specialist in schoolontwikkeling en professionalisering. Wij helpen leraren en leidinggevenden om zich verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf, uit hun team en uit hun school te halen. Wij adviseren en begeleiden bij schoolontwikkeling, en we professionaliseren en coachen leraren, leidinggevenden en teams. 

Omdat elke school zijn eigen uitdagingen heeft, werken we op maat en zetten we in op ontwikkeling met en binnen de school. Onze overtuiging is dat blijvend resultaat een koppeling tussen professionalisering en schoolontwikkeling vraagt.

Waarom kiezen scholen voor CPS?

Waar wij goed in zijn is vakinhoud, vakdidactiek, pedagogiek en inzichten in hoe leerlingen tot leren komen. Wij hebben passie voor onderwijs en kennen het vak van lesgeven als geen ander omdat we zelf les of leiding hebben gegeven in het onderwijs. Onze kennis van wat werkt, en de inzichten die we opdeden bij andere scholen met dezelfde doelen zetten we graag in om in relatief korte tijd veel waarde toe te voegen. Met veel specialisten in ons team, kunnen we scholen in het hele land expertise bieden op actuele thema’s. Wij streven altijd naar duurzaamheid: als onze adviseur vertrekt moet de gerealiseerde verbetering blijvend zijn.

Voor wie doen we dat?

Voor ambitieuze scholen met leerlingen en studenten van 2 tot 18 jaar. 

Zullen we kennismaken?

Wij helpen u graag problemen op te lossen, ambities waar te maken en daarin de juiste keuzes te maken. Wilt u eens vrijblijvend kennismaken?
Bel dan met [033] 453 43 43 of mail naar cps@cps.nl

"Ze kennen onze school goed en weten welke waarden wij belangrijk vinden."   "Up-to-date kennis en toch gaan ze praktisch te werk."
     

Gemiddelde klantwaardering: 8.1

(c) 2018 CPS Onderwijsontwikkeling en advies