Spring naar mobiele navigatie

Over CPS

Over CPS

CPS is een landelijk opererende organisatie in schoolontwikkeling en professionalisering. Met circa 35 medewerkers adviseren en begeleiden wij ambitieuze scholen met leerlingen en studenten van 2 tot 18 jaar. Maar ook gemeenten en de rijksoverheid maken gebruik van de diensten van CPS.
CPS_45.JPG

Wat doen wij? 

We bieden allerlei trainingen en begeleiden scholen die een veranderingsproces op gang willen brengen en zich duurzaam willen ontwikkelen. Daarvoor versterken we de kennis en vaardigheden van leraren, leidinggevenden en teams. We spreken de taal van het management, maar ook van de leraar voor de klas. 

Omdat elke school zijn eigen uitdagingen heeft, leveren we maatwerk. We werken samen met de school en vaak ook binnen de school. Een blijvend resultaat streven we na. Dat vraagt zowel professionalisering als schoolontwikkeling: de specialismen van CPS. 

Waarom kiezen scholen voor CPS? 

 • Inhoudelijk sterk
  We hebben een enorme kennis van vakinhoud, vakdidactiek, pedagogiek en hoe leerlingen tot leren komen. De laatste wetenschappelijke inzichten zijn bij ons bekend, we innoveren en weten wat werkt. Met specialisten op verschillende vakgebieden bieden we scholen in het hele land expertise. 
     
 • Veel ervaring
  Wij hebben al honderden scholen begeleid. Al die kennis en ervaring zetten we graag ook in voor andere scholen. We hebben de ervaring dat het ons in korte tijd lukt om veel waarde toe te voegen. Wij hebben passie voor onderwijs en kennen het vak van lesgeven als geen ander. Onze onderwijsadviseurs hebben bijna allemaal namelijk zelf ook les- en/of leidinggegeven. 
 • Betrokken en ambitieus
  Wij helpen je ambities waar te maken en gaan voor duurzaamheid: als onze adviseur klaar is,willen we graag dat de gerealiseerde verbeteringen blijvend zijn. 

Voor wie doen we dat? 

Leraren, intern begeleiders, schoolleiders en besturen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voorbereidend) middelbaar beroepsonderwijs.

Op de hoogte blijven?

Gratis inspiratie, kennis en updates via de CPS Nieuwsbrief. Ontvang 'm 1x in de zes weken in uw mailbox.

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer weten? 

Kijk bij actuele thema's . Wil je een vrijblijvend adviesgesprek, neem dan contact met ons op: [033] 453 43 43 of cps@cps.nl

Direct contact opnemen? Bel of mail ons.

033 - 453 43 43 cps@cps.nl

Zoek in de website