Sluiten

Zoeken in de website

Over CPS

Over CPS


Het beste onderwijs voor de leerlingen van nu en de samenleving van morgen.


Dat is onze missie.
Daarom helpen we scholen om hun ambities hierin te benoemen en waar te maken.
Wij geloven dat leraren de sleutel zijn tot goed onderwijs. 

Wat wij doen

CPS is specialist in schoolontwikkeling en professionalisering. Wij begeleiden scholen die duurzame schoolontwikkeling of een succesvol veranderingsproces op gang willen brengen. Met gerichte professionalisering versterken we de kennis en vaardigheden van leraren, leidinggevenden en teams die zich verder willen ontwikkelen. 

Omdat elke school zijn eigen uitdagingen heeft, werken we op maat en met en binnen de school. Onze overtuiging is dat blijvend resultaat een koppeling tussen professionalisering en schoolontwikkeling vraagt.

Waarom kiezen scholen voor CPS?

Inhoudelijk sterk: Waar wij goed in zijn is vakinhoud, vakdidactiek, pedagogiek en hoe leerlingen tot leren komen. Wij hebben toegang tot de laatste wetenschappelijke inzichten, innoveren en weten wat werkt. Met zo'n 50 specialisten op verschillende vakgebieden kunnen we scholen in het hele land expertise bieden.

Veel ervaring: Wij hebben al veel scholen begeleid met min of meer vergelijkbare doelen. Al die kennis en ervaring zetten we graag in om in korte tijd veel waarde toe te voegen. Wij hebben passie voor onderwijs en kennen het vak van lesgeven als geen ander omdat we zelf les of leiding hebben gegeven. 

Betrokken en ambitieus: Wij helpen u graag uw ambities waar te maken en gaan voor duurzaamheid: als onze adviseur vertrekt moet de gerealiseerde verbetering blijvend zijn.

Voor wie doen we dat?

 > Voor het basisonderwijs

 > Voor het voortgezet onderwijs

 > Voor het beroepsonderwijs

Zullen we kennismaken?

Wij helpen u graag problemen op te lossen, ambities waar te maken en daarin de juiste keuzes te maken. Wilt u eens vrijblijvend kennismaken?
Bel dan met [033] 453 43 43 of mail naar cps@cps.nl

"Ze kennen onze school goed en weten welke waarden wij belangrijk vinden."   "Up-to-date kennis en toch gaan ze praktisch te werk."
     

Gemiddelde klantwaardering: 8.1

Blijf op de hoogte

Ontvang elke maand de nieuwste blogs met tips en waardevolle kennis, nieuwtjes, artikelen, ebooks en inzichten automatisch in uw mailbox.

Ontvang nieuwsbrief