Over CPS

Over CPS

    

   


Het beste onderwijs voor de leerlingen van nu en de samenleving van morgen.


Dat is onze missie. Daarom helpen we scholen om hun ambities hierin te benoemen en waar te maken.
Wij geloven dat leraren de sleutel zijn tot goed onderwijs. 

Wat doen wij? 

We bieden allerlei trainingen en begeleiden scholen die een veranderingsproces op gang willen brengen en zich duurzaam willen ontwikkelen. Daarvoor versterken we de kennis en vaardigheden van leraren, leidinggevenden en teams. We spreken de taal van het management, maar ook van de leraar voor de klas. 

Omdat elke school zijn eigen uitdagingen heeft, leveren we maatwerk. We werken samen met de school en vaak ook binnen de school. Een blijvend resultaat streven we na. Dat vraagt zowel professionalisering als schoolontwikkeling: de specialismen van CPS. 

Waarom kiezen scholen voor CPS? 

 • Inhoudelijk sterk
  We hebben een enorme kennis van vakinhoud, vakdidactiek, pedagogiek en hoe leerlingen tot leren komen. De laatste wetenschappelijke inzichten zijn bij ons bekend, we innoveren en weten wat werkt. Met specialisten op verschillende vakgebieden bieden we scholen in het hele land expertise. 
     
 • Veel ervaring
  Wij hebben al honderden scholen begeleid. Al die kennis en ervaring zetten we graag ook in voor andere scholen. We hebben de ervaring dat het ons in korte tijd lukt om veel waarde toe te voegen. Wij hebben passie voor onderwijs en kennen het vak van lesgeven als geen ander. Onze onderwijsadviseurs hebben bijna allemaal namelijk zelf ook les- en/of leidinggegeven. 
 • Betrokken en ambitieus
  Wij helpen je ambities waar te maken en gaan voor duurzaamheid: als onze adviseur klaar is,willen we graag dat de gerealiseerde verbeteringen blijvend zijn. 

Voor wie doen we dat? 

 > basisonderwijs
 > voortgezet onderwijs
 > beroepsonderwijs 

Meer weten? 

Kijk bij actuele thema'sof lees voorbeelden van opdrachten die wij voor andere scholen deden. Wil je een vrijblijvend adviesgesprek , neem dan contact met ons op: [033] 453 43 43 of cps@cps.nl.