Sluiten

Zoeken in de website

Hoe de leerlingen van de Jan Ligthartschool steeds meer eigen verantwoordelijkheid nemen

Hoe de leerlingen van de Jan Ligthartschool steeds meer eigen verantwoordelijkheid nemen

De Jan Ligthartschool in Woudenberg is een Leader in Me school. Waarom hebben ze voor Leader in Me gekozen, en wat levert hen dat op? We gingen langs op de school en maakten daar samen met de leerlingen, leerkrachten en ouders een video.

Wil je meer weten over Leader in Me en hoe CPS ook jouw school kan helpen met het versterken van leiderschap bij teamleden en leerlingen? Klik dan op de button hieronder. Je kunt daar ook een gratis inspiratiesessie voor je team aanvragen.

Ik wil meer weten over Leader in Me

Plaats een reactie

Over de auteur

CPS

De CPS Nieuwsbrief: Gratis inspiratie, kennis en updates

Ontvang 1x in de zes weken de nieuwste blogs met tips en waardevolle kennis, nieuwtjes, artikelen, ebooks en inzichten automatisch in uw mailbox.

Meld mij aan