Video webinar Leader in Me draait door!

Webinar Leader in Me

   

In dit webinar laten we je zien hoe je de 7 gewoonten van Stephen R. Covey in de hele school kunt inzetten om persoonlijk leiderschap en levensvaardigheden bij leerlingen in het basis- en speciaal onderwijs te versterken. Veel mensen hebben van de 7 gewoonten gehoord, of kennen ze. Het boek ‘the 7 Habits of Highly Effective People’ vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor miljoenen mensen. Covey leert ons hoe we ons persoonlijk leiderschap (eigenaarschap) kunnen laten groeien met hulp van 7 eenvoudige gewoonten.

Aan tafel zitten CPS adviseurs, maar ook een leerling, een directeur en een leerkracht van verschillende Leader in Me scholen. Het webinar is interessant voor leerkrachten, intern begeleiders, teamleiders en schoolleiders uit het basis- en speciaal onderwijs. Waar gaat het online tafelgesprek over?

We laten je zien:

  • Waar scholen naar op zoek zijn en wat ze vinden bij Leader in Me
  • Wat het werken met de 7 gewoonten betekent voor de betrokkenheid van leerlingen bij hun ontwikkeling en hoe dit hun persoonlijke groei vergroot
  • Hoe het niet alleen de groei van leerlingen vergroot, maar ook die van klasgenoten en die van jou en je collega’s!

Vanuit de studio nemen we je mee in een geanimeerd gesprek over leiderschap, met informatie, inspiratie en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Zoek in de website